2777
2789
عنوان

دو بار بهم زنگ زد ولي جواب ندادم🤕

468 بازدید | 16 پست

من هميشه خيلي به شوهرم زنگ ميزدم و اونم همش سريع قط ميكرد يا هيچ وقت اون بهم زنگ نميزد خلاصه من  دو سال پيش تصميم گرفتم كه بي محلي كنم و زنگ نزنم مثلاً كار ضروري هم داشتم فقط پيام ميدادم الان شوهرم دو بار زنگ زد هر چي ميخواستم جواب بدم نتونستم اوكي كنم و باهاش حرف بزنم يه دفعه يادم اومد كه از بس فشار اوردم دو سه سال پيش به خودم الان فوبيا دارم باهاش تلفني حرف بزنم😔

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😶

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

ینی دوساله شما پشت گوشی حرف نزدید؟؟مگه میشه

سخته باورش ولي اره شايد هم شده حرف بزنيم ولي در جا من قط كردم خودمم نميدونستم  چرا اينجور شدم 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
دیگه فوبیا از کجا اومد این مثال بارز افراطو تفریط و افتادن از یور بومه دیگه اون زنگ میزنه جواب بده ...

ميگم دهنم قفل ميشه تپش قلب ميگيرم 

باید یادش میدادی نه اینکه بدتر لج کنی فوبیای تلفن دیگه چیه😑

نه بابا من كجا ميتونم يادش بدم باهاش اختلاف سني دارم روش تاثير نداره حرفهام 😓نميدونم ولي من كشف كردمش

نه بابا من كجا ميتونم يادش بدم باهاش اختلاف سني دارم روش تاثير نداره حرفهام 😓نميدونم ولي من كشف كرد ...

مگه یاد دادن به اختلاف سنی ربط داره؟

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای