2777
2789

میخام پارچ و لیوان بخرم برا مهمون زیاد 

میخام خوشگل باشه و سبک ک شستن و جا بجاییش راحت تر باشه...

چی پیشنهاد میدین خودتون چه مارکی و چ مدلی استفاده میکنین اگ میشه عکسشو بزارین

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

اگه نظر منو میخوای پارچ اصلا به درد نمیخوره کسی سر سفره پارچ نمیزاره یا نوشابه است یا دوغ یا آب معدنی ولی لیوان خیلی خوبه فقط خیلی بلند و بارک نخر که اگه دوغ ریختی توش پوستت کنده بشه بشوری

ی کار دیگ کن تو نت ببین مدلا رو بعد چن تا ک خوشت اومد بزار نظر بدیم😃

اخه من میخام سبک باشه تو نت نمیفهمم جنسشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو چه رنج قیمتی میخواهی عزیزم؟لومینارک فرانسه طرحاش قشنگه به نظرم. من اینو میپسندم خودم

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
سلام اگه نظر منو میخوای پارچ اصلا به درد نمیخوره کسی سر سفره پارچ نمیزاره یا نوشابه است یا دوغ یا آ ...

من کل پارچ و لیوانهای کریستالمو میذارم ماشین ظرفشویی که بشوره و خشک کنه چون با دست هرچقدرم آدم تمیز بشوره بازم لک میمونه ولی ماشین ظرفشویی خیلی خوب خشکش میکنه و همیشه نو میمونن

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
سلام اگه نظر منو میخوای پارچ اصلا به درد نمیخوره کسی سر سفره پارچ نمیزاره یا نوشابه است یا دوغ یا آ ...

آخه آدم با مهمون رودربایستی دار که نمیتونه دوغ و نوشابه و اینارو با بطریش بیاره، یکم بده به نظرم

سلام. شما اگر سری ظرفتون رو نگرفتید و این پارچ و لیوان رو برای سر سفره میخواید ‌، معمولا میتونید با سری ظرفتون ست بگیریدش . اکثر سرویسای ارکوپال فرانسه  که الان به اسم لومینارک  هست تو بازار  پارچ و لیوان با طرح خودش دارن بعد اگر نمایندگیش برید میتونید اضافه تر هم پارچ و لیوانش رو بخرید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخه آدم با مهمون رودربایستی دار که نمیتونه دوغ و نوشابه و اینارو با بطریش بیاره، یکم بده به نظرم

اخه ما معمولا مهمون خونمون زیاد میاد ده دس میخام بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ما معمولا مهمون خونمون زیاد میاد ده دس میخام بخرم

خب پس خیلی گرون نخر معمولی تر بخر که سبک‌و راحت باشه و خب اگه باهاشون رودربایستی نداری و فکر میکنی پارچ به کارت نمیاد خب نخر