2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم واسه تعیین جنسیت خریدیم ولی انقدر بد مزه بود که فقط چند هفته تونستم بخورم

بعد که باردار شدم و کار از کار گذشت یه نفر پیشنهاد داد که میرفتین از عطاری جلدکپسول میگرفتین میریختین داخلش و میخوردین اینجوری مزه اش رو هم حس نمیکردین

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
من و شوهرم واسه تعیین جنسیت خریدیم ولی انقدر بد مزه بود که فقط چند هفته تونستم بخورم بعد که باردار ...

نمیشد با شکر یا عسل بخورین که طعمش اذیت نکنه؟

ببخشید یعنی چی برا تعیین جنسیت خریدین؟

میخواستیم بچه اولمون پسر باشه دکترم تجویز کرد

کلا که باید داخل اب ولرم و عسل خورد ولی خب مزه اش خیلی خیلی افتضاح بود چندین داروی گیاهی رو با هم ترکیب کردن

نزدیک و دوران پریود هم اصلا مصرف نکن که بده من که همش استفراع میکردم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
میخواستیم بچه اولمون پسر باشه دکترم تجویز کرد کلا که باید داخل اب ولرم و عسل خورد ولی خب مزه اش خیل ...

منم شوهرم خیلی پسر دوست داره. ولی من تنبلی تخمدان دارم. بهم گفتن که سین لس بخور که تخمدان هات تقویت بشه و حتی شوهرتم میتونه برا تقویت اسپرمش بخوره. حالا موندم چیکار کنم. شما شوهرتونم خوردن؟ حالا پسر شد بچه تون؟😊

منم شوهرم خیلی پسر دوست داره. ولی من تنبلی تخمدان دارم. بهم گفتن که سین لس بخور که تخمدان هات تقویت ...

گفتم که ما بخاطر مزه اش نتونستیم بخوریم چون گیاهی هم بود و زیاد اهل دارو گیاهی نیستیم

بچه ام دختر هست خدا روشکر راضیم فقط فامیل شوهرم دیگه تحویلمون نمیگیرن

ما پارسال مرداد گرفتیم بسته زن و مردش رو 400 وخورده ای ششد

هردونفرتون باید مصرف کنین دوره اش هم فکر کنم دو یا سه ماه بود هر دوازده ساعت باید یه بسته اش رو بخورین

گفتم که ما بخاطر مزه اش نتونستیم بخوریم چون گیاهی هم بود و زیاد اهل دارو گیاهی نیستیم بچه ام دختر ه ...

آخی عزیزم زنده باشه ان شاءالله قدمش خیر باشه.

از دارو گیاهیا باید تهیه کنیم؟

گفتم که ما بخاطر مزه اش نتونستیم بخوریم چون گیاهی هم بود و زیاد اهل دارو گیاهی نیستیم بچه ام دختر ه ...

خانواده هام مهم نیستن. مهم اینه خودتون با چی خوشحالین❤

آخی عزیزم زنده باشه ان شاءالله قدمش خیر باشه. از دارو گیاهیا باید تهیه کنیم؟

نه داروخانه ها

بهش بگو زن و مردش رو بهت بده