2777
2789
عنوان

کلاس قبل ازدواج

514 بازدید | 10 پست

سلام

میخوام بدونم اگه عقد چند ماه عقب بیفته گواهی کلاس های قبل از ازدواجم که میگیریم باطل میشه؟؟یعنی علاوه بر ازمایش مجدد باید کلاسم بریم دوباره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کلاس رفتمو و عقدم عقب افتاد ،رفتم محضر قبول نکرد گفت دوباره ازمایش،رفتیم ازمایشگاه فقط و فقط و فقط ازمایش ادرار دادیم ،نه کلاس دوباره رفتیم نه ازمایش خون دوباره دادیم 

عزیزم من کلاس رفتمو و عقدم عقب افتاد ،رفتم محضر قبول نکرد گفت دوباره ازمایش،رفتیم ازمایشگاه فقط و فق ...

مام نرفتیم ولی پولشو گرفتن دوباره  البته چون یک شهر دیگه بودیم برای عقد رفتیم شهر دیگه شاید پول مجدد گرفتن

عزیزم من کلاس رفتمو و عقدم عقب افتاد ،رفتم محضر قبول نکرد گفت دوباره ازمایش،رفتیم ازمایشگاه فقط و فق ...

چقدر عقب افتاد؟؟من فکر کنم ۸ ۹ ماه تقریبا بشه یعنی قبول میکنن گواهی همون کلاسو دیگه؟

چقدر عقب افتاد؟؟من فکر کنم ۸ ۹ ماه تقریبا بشه یعنی قبول میکنن گواهی همون کلاسو دیگه؟

برا ما سه ماه عقب افتاد،بعد سه ماه رفتیم فقط ازمایش ادرار دادیم همین ،چون قبلا کلاس رفتی و ازمایش خون دادی دیگ نیازی نیست،بازم زنگ بزن از شهرخودتون بپرسین،ازمایش ادرار دوباره هم برا اینه ک تو این چندماه معتاد نشده باشی😄😄