2777
2789
عنوان

جشن خداحافظی با پیش دبستانی

500 بازدید | 22 پست

خانما مدرسه دخترم جشن خداحافظی با پیش دبستانی در یک تالار بزرگ گذاشتن که مامان باباها و بچه ها و کادر مدرسه حصور دارن واقعا یعنی اموزش و پرورش چرا با چنین مدارسی تو این اوصاع کرونا ب خورد نمیکنه تازه میگیم نمیایم کلی توهین میکنن که برای فرزندتون ارزش قائل نیستید چه جوای براشون خوبه

ممنون

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر سلامتین باش نرو

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
ما جشن خداحافظی با پیش دبستانی نداشتیم قدمون کوتاه شد بقول بابابزرگم؟ :)

واییی مامان بزرگ منم میگه😂😂😂😂😂

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
کاش تو یه باغ میگرفتن میزها رو با فاصله میچیدن تو تالار واقعا خطریه چه بی فکرن

تازه بچه ها قرار کنار هم بایستند و دو تا سرود بخونن

واییی مامان بزرگ منم میگه😂😂😂😂😂

خدابیامرز پدربزرگم بر خلاف کل فامیل خیلی قدش کوتاه بود

هر چی که میشد به مامانبزرگم میگفت ملکه من فلان کارو نکردم قدم کوتاه شد؟ :))))

خدابیامرز پدربزرگم بر خلاف کل فامیل خیلی قدش کوتاه بود هر چی که میشد به مامانبزرگم میگفت ملکه من فل ...

خدا رحمتشون کنه چقدر با نمک بودن