2777
2789
عنوان

کیک خامه

502 بازدید | 61 پست

خانوما فردا تولد داداشم.چطور میتونم  خامه واسه تزئین کیک درست کنم؟؟ اخه از ترس کرونا میترسم بیرون بخرم

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

از خامه صبحانه  می خوای استفاده کنی ؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خامه قنادی باس بخری، تو فریز بذار ،در بیار ، نیمه منجمد که شد تو ظرف استیل بریز با هم‌زن برقی هم بزن فرم میگیره 

تو قیف بریز با ماسوره دلخواهت رو کیک تزیین کن

قبلش هم رو کیک اسپری شیر کن و خامه کشی اولیشو انجام بده با کاردک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامه قنادی باس بخری، تو فریز بذار ،در بیار ، نیمه منجمد که شد تو ظرف استیل بریز با هم‌زن برقی هم بزن ...

اشکال نداره از اونجا بخرم؟؟ واسه کرونا 

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
خامه قنادی باس بخری، تو فریز بذار ،در بیار ، نیمه منجمد که شد تو ظرف استیل بریز با هم‌زن برقی هم بزن ...

اسپری با شیر چیه ؟

من تو این مرحله مشکل دارم خامه کشی اولین صاف نمیشه.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت

اگه خواستی خامه قنادی از بیرون بخری مارک ((ماک))بخر عالیه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
مگ میشه 

بله میشه ...بزن گوگل کامل میاد ..من خودم درست می کنم .البته مثل مغازه نیست ولی خوب میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب بعدش چیکارش کنم گلم؟

ببین کلا خامه کشی قرو فر داره حوصله میخواد 

کیک شکلاتی ( کاکایویی)پودر امادشو بگیر از مارکت درست کن، بعد شکلات تخته ای هم‌ بخر رو بخار کتری بذار تا باز شه‌( بن ماری بهش میگن) یه یا دو قاشق بسته به حجم شکلاتت روغن مایع بریز ، کیکت که سرد شد روش بریز 

خیلیییی خوبه میشه 😍 من همیشه اینکارو میکنم 

ازین شمع های تولد طلایی رنگ هم بگیر عددی بذار

میتونی وقتی شکلات رو کیک ریختی روشم پودر تزیینی بپاشی 

اگه خامه دوس داری همون‌روشی که تو کامنت گفتم ، خامه قنادی بخر با هم‌زن فرم بده 

اسپری با شیر چیه ؟ من تو این مرحله مشکل دارم خامه کشی اولین صاف نمیشه.

شیر یا شیر کاکایو ، یکم رو خیک رو یا چنگال سوراخ کن چندیایی ، بعد شیر یا شیر کاکایو بپاش خیلیی کم‌، تا مرطوب شه و موقع خامه کشی چسبنده نباشه صاف در میاد 

شیر یا شیر کاکایو ، یکم رو خیک رو یا چنگال سوراخ کن چندیایی ، بعد شیر یا شیر کاکایو بپاش خیلیی کم‌، ...

خیس نمیشه شیر بریزم رو کیک؟

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت