2777
2789

سلام ‌من بابت ارامشی که الان دارم خیلی به خدا و خانوادم‌ مدیونم 

من دوسال تمام احساس میکردم همه مریضایی بدو دارم و علائمشم میگرفتم خییلییی حالات بدیه خدا واسه هیچکس نخواد

ولی چندتا چیزه که منو نجات داد که میخوام به شما هم بگم

اول از همه باید باور کنین که این حالات فقط احساسات شماست و تلقینه هیچ مشکل خواستی وجود نداره واسه باور این مورد باید راجب تلقین و اثراتش روی بدن حسابی تحقیق ‌کنید وقتی یه چیزو بهش فکر میکنید توی ضمیر ناخوداگاهتون میشنه و مغز شبانه روز هرکاری میکنه تا بهش برسه 

واسه اثبات وقتی به یه چیزی فکر میکنید خواب در اون رابطه میبینین 

حتما راجب ضمیر ناخوداگاه تحقیق کنید

خواندن و رسیدن به واقعیت که فکر و روح و ضمیر ناخوداگاه چقدر میتونن روی جسم تاثیر مثبت یا منفی بذارن خیلیی کمکتون میکنه

اولین راه اینکه باور کنین مشکلتون از اعصابه این که میگن اعصاب نه اینکه روانی باشین به من ۱۰۰ تا دکتر گفت از اعصابه میگفتم چرت و پرت میگن هروقت هرچی نمیفهمن میگن اعصاب تا اینکه یه دکتر خیلیی خوب خدا خیرش بده باهام صحبت کرد گفت اعصاب منظور همون نورون های مغز که فعلیت و دستوراتو جابه جا میکنه به واسطه مواد شمیمیایی داخل مغژ و هرمونا ها و شما بیشترین حد از هرمون استرس و اضطرابو دارین تو بدن ترشح میکنین و لازمه یه مدت قرص مصرف کنید تا فعالیت و اتقافات مغزتونو کنترل کنیند بدن باید به یه ارامشی برسه تا مغز درست بتونه فرمان بده

دومین راه اینکه به خودتون زمان بدین پله پله خوب میشین اگه دچار حملات پانیک میشین اگه الان روزی سه باره توقع نداشته باشین که با چهارساعت فکر نکردن و اضطراب نداشتن میتونیین به شرایط ثابت برگردیین من الان تو این ییک سالی که خوب شدم تو سال گذشته و تا الان کلا ۳ بار پانیک (حملات عصبی که فرد دچار بیشترین حد از اضطراب میشه ضربان قلب میگیره حالت فرار کردن بهش دست میده احساس میکنه میخواد بمیره یا یه چیزی تهدید به مرگش میکنه این حالت اوج‌میگیره یه تایم ۱۰ دقیقه و بعد شروع به اروم شدن میکنه احساس خستگی بعدش دست میده گردن داغ میشه گریه فراوان بعد از اروم شدن و بعدم احساس میکنه باید بخوابه)داشتم 

من چون خودم خیلی اذیت شدم هرجور بتونم کمک میکنم 

هر سوالی دارین بپرسین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اا خیلی بده یکی از دوستانم اینطوره 

تو این کرونا بدتر شد دچار استرس میشه بهش گفتم برو روانپزشک 

شوهر دوستمم این مدلیه دکتر بهش ارامبخش داده 

میگه تا تب میکنه بهم میریزه بعد چون قرص میخوره توانایی جنسیشم کم شده 

من سرچ کردم یجوری بیماری‌روحی هست 

درسته؟ اسمش یادم رفت

خب چیکار کردی خوب شدی

دوتا گام مهم داشتم یک که فهمیدم از اعصاب دو تلقینو و فکرو خیالو از خودم دور کردم سخت بود ولی مرحله مرحله انجامش دادم خودمو سرگرم فعالیت هایی که دوست داشتم کردم البته من عاشق شنا هستم ولی تو محل هم مرتب فکرم مشغول بود ولی بیشترین چیزی که ارومم کرد فهمیدم ادمای مثل من زیادن و باهاشون حرف زدم درد و دل کردم و راجب مطالبی که گفتم تحقیق کردم

از همممههههه مهم تر این گوگل لعنتی گذاشتم کنار هر موردی واسم پیش اومد اصلاا سرچ‌ نکردم....

اره ولی واسه کسایی که این‌مشکلو دارن خط به خطش میتونه کمک کننده باشه

عزیزم من یه مدت طولانی درگیرش بودم زندگیم جهنم بود خیلی رو خودم کار کردم تا بهتر شدم ولی الان باز داره برمیگرده بخصوص که بخاطر کرونا خیلی حساس شدم

اللهم عجل لولیک الفرج
شوهر خیلی خوبه عاشق سفر ، شوخ‌، اهل زندگی ولی این مشکل تداخل براشون ایجاد کرده 👍

خیلی بده انشالله سریع تر خوب شن فقطتم بیشترین کمکو خودش به خودش میتونه بکنه البته اطرافیان‌مهم هستن ولی بیشتر خودش نقش داره

عزقزم من یه مدت طولانی درگیرش بودم زندگیم جهنم بود خیلی رو خودم کار کردم تا بهتر شدم ولی الان باز دا ...

منم داشتم درگیر میشدم ولی خیلی رو خودم کار کردم اخبارو دنبال نمیکنم به هیچ وج و خودمو سپردم‌به خدا میدونم این جمله شاید الان ارومت نکنه ولی بهش فک کن یه برگ‌ بی اذن خدا از درخت نمیوفته مطمئن باش خدا هواتو داره بعدم به این فکر کن که اون سری من از کسی شنیدم بر حسب اماری که وزارت بهداشت گرفته تخمین زدن تا الان ۱۶ومیلیون نفر گرفتن که کمتر از نیم میلیون نفر بروز متوسط وشدید داشتن که اونم تعداد خیلیی کمی نسبت به ۱۶ میلیون فوت کردن

بعد راستی حتما ویتامین ب ۱۲ مصرف کن اعصاب بدن از اون تغذیه میکنن خیلی کمک کنندس 

و اینکه ترس سیستم ایمنیتو میاره پایین اخبار و حوادثو دنبال نکن سعی کن ترک کنی

منم داشتم درگیر میشدم ولی خیلی رو خودم کار کردم اخبارو دنبال نمیکنم به هیچ وج و خودمو سپردم‌به خدا م ...

آره تا چند وقت پیش مدام دنبال آمار بودم خیلی حالم بد بود الکی احساس تنگی نفس داشتم مدام حرارت بدنمو چک میکردم الان یکمی بیخیال شدم ولی هنوزم از درون وجود داره

اللهم عجل لولیک الفرج
آره تا چند وقت پیش مدام دنبال آمار بودم خیلی حالم بد بود الکی احساس تنگی نفس داشتم مدام حرارت بدنمو ...

تنگی نفسم منم یه مدت طولانی داشتم همه مدل ریمو چک کردم اسکن .... ولی اخرش به حرف دکتری رسیدم که گفت از استرس فقط امارو دنبال نکن یه چیزیم میشنوی بگو ممکن دروغ و شایعه باشه من اخبار گوش میکردم مرتب حالات کرونا رو داشتم اصلا به سرفم افتادم ولی الان از بعد عید بی خیال امار شدم اکیم

تنگی نفسم منم یه مدت طولانی داشتم همه مدل ریمو چک کردم اسکن .... ولی اخرش به حرف دکتری رسیدم که گفت ...

انشااله همیشه تنت سالم باشه دقیقا مشکلات منو گفتی سعی میکنم روی خودم کار کنم و یکم بیخیال بشم

اللهم عجل لولیک الفرج