2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شوهرم مريضه وقتي از چيزي بدم بياد هميشه حرفشو ميزنه

يا همين امروز گفتم زنداييت بهم گفته كه دوست دارم زياد بياي خونم گفت الكي گفته خوشحال شي فلاني رو (جاريم)رو بيشتر دوست دارن

يعني يه ادم روانيه خدا مرگش بده از طلاق ميترسم گاهي ميره سركار ميگم خدايا ميشه يه بلايي سرش بياد بميره برنگرده 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

شوهر منم بارها توی بحث و دعوا گفته دوست ندارم تو انتخاب مادرمی و قسم خورده به جون بچه ها که از ته دلم دوست ندارم و بخاطر بچه ها باهات زندگی میکنم دلم خیلی شکسته مخصوصا اینکه تا حالا چند باری این حرفا رو بهم زده

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

آره من ب ته خط رسیدم 

همه چیمو باختم امروزم یه مورد جدید از خیانت شوهرم ک ادعای عاشقیش میشد برام رو شد حالم خراب تر شد

ولی امروز دیگه زندگی نابودمو خودمو همه چیو ب خدا سپردم هرچ بادا باد

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
اره شوهرم مريضه وقتي از چيزي بدم بياد هميشه حرفشو ميزنه يا همين امروز گفتم زنداييت بهم گفته كه دوست ...

دقیقا منم همین حسو دارم.

احساس میکنم مریضه.اما دلم براش میسوزه.

آخه خیلی مهربونه اما بعضی وقتا دیوانه میشه. اون لحظه فقط نفرینش میکنم چون ب ناحق و الکی سرم داد میزنه،

منم از اینکه ب بقیه بگم توی انتخابم اشتباه کردم میترسم،ازینکه بقیه بفهمن طلاق گرفتم میترسم.

وگرنه صدبار درخواست طلاق میدادم

دارم میسوزم و میسازم.

با خدا ک ص میکنم بهش میگم من جرأت طلاق ک ندارم پس تو ی کاری بکن یا یه بلایی سر من بیاد یا سر اون تا ازین زندگی راحت بشم

وقتی صداشو می‌بره بالا تمام تنم میلرزه.

توی خونه هیچ کاری نمیکنه.وقتی ازش میخام کمکم کنه میگه من میرم سرکار توی خونه نباید کار بکنم !!!!

آخه منم دل دارم بخدا،دلم توجه همسرمو میخواد،مگه من با قناعت کردن کمکش نمیکنم توی خرج زندگی؟!

یعنی توقع زیادی دارم ک لیوان چایی خودشو بشوره؟!!!!؟؟؟