2777
2789
عنوان

حذف اضطراری

533 بازدید | 17 پست

بچه ها مهلت حذف درسامون تا ۱۳ خرداد بود الان تموم شده ولی خیلی ضروریه باید حذف کنم چیکار میتونم بکنم لطفا راهنماییم کنید

یکی از دوستام ترم پیش دقیقا روز قبل امتحان رفت درسشو حذف کرد ولی الان بهش دسترسی ندارم ک ازش سوال کنم لطفا بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورودی 98نری سر جلسه حذفی فک کنم ورودی چندی؟یه روز قبلم میشه برا ورودی های قبل از 98

اره ورودی ۹۸ هستم ولی خب الان ک امتحانا حضوری نیس چیکار کنم حذفش کنم ممنون میشم کمک کنین❤

خب بعد مشکلی پیش نمیاد؟؟

نه دیگه ورودی 98برا حذف درس نیاز به پرکردن هیچ فرمی ندارن حذف اضطراری و پزشکی ندارن خود به خود حذف میشه نری سر جلسه صفر نمیشه اما ترم بعد باید شهریه اون درسو پرداخت کنی.

فردا تماس بگیر با اموزش پردیستون ازشون سوال کن ما تا امشب مهلت داشتیم برامون تمدید کرده بودن شاید برای شما هم تمدید کرده باشن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن