2777
2789
عنوان

بیان خواهش میکنم اقایون و خانوما

94 بازدید | 11 پست

داشتم با اونی که دوسش دارم چت میکردم خیلی راحت گفت شب بخیر فردا حرف بزنین رفت خوابید؟؟مردا کلا اینجورین؟یعنی خوابشونو ترجیح میدن؟؟یا نه حساسم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐 ما هر سه چهار روز ی بار حرف میزنیم با هم در حد سلام خوبی چ خبر فعلا خدافظ از بس سرمون شلوغه بعد تو فکر شب ب خیری؟

تیکر کنکورمه کاربری دوممه  بعد سه ماه دوباره اومدم نی نی سایت🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
😐😐😐 ما هر سه چهار روز ی بار حرف میزنیم با هم در حد سلام خوبی چ خبر فعلا خدافظ از بس سرمون شلوغه ب ...

من زیادی حساسم ولی رابططه شمام نرمال نیس عزیز.مگه میشه دونفر باهمن بگن بعد چند روز سلام خوبی!!!!همه سرشون شلوغه .طرف من دکترا داره هرروز اینور اونور تو دانشگاه .منم دارم اماده میشم واسه وکالت ..سرمونم حسابی شلوغ ..ولی اینجور نباشین

من زیادی حساسم ولی رابططه شمام نرمال نیس عزیز.مگه میشه دونفر باهمن بگن بعد چند روز سلام خوبی!!!!همه ...

طرف من کرجه خونش شرکت واردات صادرات داره تو تهران عرروز ساعت پنج صبح بیدار میشه میره سرکارش تا هفت غروب ک میرسه خونه انقد خستس ک میخوابه تا دوازده بعدش بیدار میشع ی چیزی میخوره دوباره میخوابه نا چهار صبح فردا ک پاشع بره سرکار الان ب خاطر کرونا امقد جنس تو گمرک دارن ک ترخیص نشده و درگیر اوناست و سرکارم ب خاطر مشغله زیادش وقت چت کردن نداره بنده خدا خودمم درگیر درس و کنکورم

تیکر کنکورمه کاربری دوممه  بعد سه ماه دوباره اومدم نی نی سایت🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️