2777
2789

بچه ها رون پام اول مثل جوش کوچیک میشه بعد سردرمیاره بعد سفیدمبشه انگارتاوله وقتی ام میکنم تاول مانندو دقیقا عینه سوختگی هم اب داره هم زیرش هینه تاوله ازماه رمضون چندبارزده میترسم برم دکترهم ازکرونامیترسم همم جای بدیه روم نمیشه نشون بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیر سینم ی چی حالت تاولی ک ترکیده بود ومیسوخت رفتم دکتر گفت کورکه..الان حالا جوش چرکی شده

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

اوه چه ترسناک و دردناکه گنا داری

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
اخه فقط توی رون پامه

مامان من دقیقا چندماه پیش اینجوری شد. اونم رون پاش بود. اول اینکه به هیچ عنوان نکنشون چون آبی که داخلشه هرجا دیگه بریزه اونجا جوش میزنه

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
مامان من دقیقا چندماه پیش اینجوری شد. اونم رون پاش بود. اول اینکه به هیچ عنوان نکنشون چون آبی که داخ ...

اولش جوش ریزه بعدخودش میترکه زخم های عمیق میشه جوری که جاش میمونه علت چی بود

وای دست نزن به اینا،ببین تا وقتی بری دکتر پماد سیاه بگیر (اکتیول)و روش ضدعفونی کن بعد اکتیول بزن و روش گازاستریل بزار و چسب بزن،حداقل هرروز یبار عوض کن بعد با صابون بشور...اینطوری خود به خود چرکش خالی میشه و بعد خوب میشه بدون درد،الان اصلا دست نزن 

اولش جوش ریزه بعدخودش میترکه زخم های عمیق میشه جوری که جاش میمونه علت چی بود

زُنا یه بیماری عصبیه از خانواده آبله مرغان. داروی خاصی نداره فقط آرام بخش و مسکن میدن که درد و سوزشش کمتر شه. دوره درمانش باید طی شه. 

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤