2777
2789
عنوان

دارم حرررررص میخورمااااا

134 بازدید | 12 پست

وای چیکار کنم از دست خانواده شوهرم الان یکساله  بیشتره ک پدر شوهرم مرده و ما هم دستمون خالیه و اومدیم تو یکی از واحد های خدا بیامرز  ک انحصاروراث کردن نشستیم و چن واحد دیگه هم داره ک تقسیم میشه ک دست مستاجره و اجاره اش رو مادر شوهر میگیره ک بالای هفت هشت تومن میگیره حالا از ما هم اجاره میخواد پول پیش هم دادیم 

شوهرم هم مثل این بچه تو سری خوراااا همش گوش ب فرمان خانوادشه 

رفته رو مخم  ناجور هی سرگرم میکنم خودمو ولی سر ماه ک میشه اجاره میخواد بده اعصابم بهم میریزه 

ب نظرتون من بی خودی حرص میخورم 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چرااااینقدحرص میدن اخع😞😞

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

نه خوب

چه اجاره ای آخه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انحصار وراثت شده. آپارتمان شما به شما رسیده یا نه مال دیگرانه؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
آره فک کن جایی مستاجری شوهرتم میفهمه که چه مادر بی فکری داره که موقع بی پولی به دادش نرسیده

کاش میشد ب خدا الان با ی بچه کوچیک خیلی خرجا ستگینه چرا نمیفهمن 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
انحصار وراثت شده. آپارتمان شما به شما رسیده یا نه مال دیگرانه؟ 

ن از همه میرسه هر کدوم رو جدا جدا نکردن  ولی در کل یکی بهمون میرسه

خب آدم‌نفهم و نمیشه حالی کرد حسودا فکر میکنن عروسا پسراشونو گرفتن

ب خدا اگه ذره ایی رفتارم باهاش عوض شده خیلی دلم میگیره از کارش

به شوهرت یاد بده به مادرش بگه نمیتونم بدم دستم خالیه

نمیگه روش نمیشه و منم از اون کم رو تر فقط من این وسط حرص میخورم ک نمیتونم برای بچم اونجوری ک میخوام خرج کنم این طفلی هم باید تو حسرت بزرگ بشه