2777
2789
عنوان

خانوما اقاییون لطفا بیایین

82 بازدید | 9 پست

خانوما اقایون منو یه صلوات مهمونم کنید .من مشکل نازایی دارم یعنی نازایی مطلق حتی نمیتونم با رحم اجاره بچه دار شم یه اقای ازو اسپرم بهم معرفی شده معلمه دعا کنید باهم جور دربیاییم تورخدا بهم دعا کنید صلوات بفرستین برام هرکس فرستاد لایکم کنن قوت بگیرم

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم که اوکی بشی

حتی اگه میتونی به بچه بی سرپرست فکر کن مطمئن باش که خیره

عیب رندان مکن ای زاهده پاکیزه سرشت                     که گناه دگران برتو نخواهند نوشت.                             من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.                       هرکس ان درود عاقبت کار که کشت

انشاله حاجت روا بشید ولی جسارتا تا حالا به این فکر کردید که شاید اصلا به صلاحتون نیست بچه دار بشید؟

گاهی دلیل سنگدلی بعضی از آدم ها خود ما هستیم که قدر مهربانیشان را ندانسته و انگیزه ی ((خوب بودن)) را از آنان گرفته ایم
امیدوارم که اوکی بشی حتی اگه میتونی به بچه بی سرپرست فکر کن مطمئن باش که خیره

اره عزیزم حتما اگه به ازدواج برسه دوتا بچه از پرورشگاه میاریم

انشاله حاجت روا بشید ولی جسارتا تا حالا به این فکر کردید که شاید اصلا به صلاحتون نیست بچه دار بشید؟

ارع عزیزم واسم بچه زیاد مهم نیست فقط یه همدم داشته باشم تمومه بچه هم از پروشگاه میارم

اره عزیزم حتما اگه به ازدواج برسه دوتا بچه از پرورشگاه میاریم

بسیار کاره خوبیه افرین به طرز فکرت

عیب رندان مکن ای زاهده پاکیزه سرشت                     که گناه دگران برتو نخواهند نوشت.                             من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.                       هرکس ان درود عاقبت کار که کشت
بسیار کاره خوبیه افرین به طرز فکرت

فدات شم چه فرقی داره بچه نطفه کی هست مهم اینه بچه رو کی بزرگ میکنه اخلاق و رفتار کی رو برمیداره سرسفره کی میشینه

فدات شم چه فرقی داره بچه نطفه کی هست مهم اینه بچه رو کی بزرگ میکنه اخلاق و رفتار کی رو برمیداره سرسف ...

قربان شما ان شاء الله که خیره براتون