2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگیم

385 بازدید | 23 پست

ی پسر دو ساله دارم که اگه نداشتم الان طلاقمو گرفته بودم ...

شوهرم خیلی ادم بی مسولیتی هست 

تمام دارو ندارشو رو زمینی کار کرد ک ب اسم مادرش بود 

درسته الان ی واحدش ما ساکنیم اما چ فایده حتی ی واحدشم ب نام خودش نکرده 

....تحمل کردم 

رفته زمینی ک ارثی هست خونه ویلایی کار کرده با قرض 😔اخه نمیدونم کی عاقل میشه چیزی ب نام خودش میزنه 

فردا پس فردا این مادرشم بمیره ک انشالله زودتر بمیره خدایا 

میان میگن ما هم سهم داریم 

... تو ۴ سالی ک زندگی کردم هر چقدر پول میخام پول نمیده میگه هر چی نیاز داری خودم بخرم

موندم با این بمونم یا نه 

ارزش برام قایل نیست 

حتی تا سر کوچه رفتن باید ازش اجازه بگیرم ک برم یا نه 

...خودم طلاهامو برداشتم  حتی تو مراسمی نمیندازم😔 چون میخاست بفروشه  

زندگیم منم معلوم نیس 

باید قایم میگردم   ک اگه الان بفروشم ۷۰ م میشه 

ی خرده هم خودم پس انداز دارم...

خونواده درست حسابی هم ندارم ک پشتم وایسن 

موندم ....

اخه من تا کی باید منتظز مرگ مادر شوهرم بشم 

خستم از بحث جدال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب‌ باهاش حرف بزن ببین حرف حساب شوهرت چیه وقتي مالشه چرا به اسم یکی دیگه باشه بهتره در حضور مادر شوهرت و خواهرشوهرات باشه ببینی که خدای نکرده خدای نکرده آدمیزاده شوهر شما زودتر فوت شد تکلیف اموالش چی میشه. لااقل یه کاغذ بنویسن 

من نمیتونم با این شرایط کنار بیام ...از ی طرف هم خرجی خونوادشو میکشه 

عزیزم شاغلم هستی یا نه اگه نیستی یک شغل پردرآمد خانگی سراغ دارم چند تا از خانمای نی نی یایتم عضو شدن اگه میخوایی بیشتر بدونب درخواست دوستی بده بهت بگم

وقت بخیر بنظرم یه تلنگری بهش بزنید بلاخره نصیحتش کنید یا اگر کردید وجواب نداده تهدیدش کنید بلاخره آینده ای شمام ک نباید رو هوا باشه. مهمتر اون بچه ام گناهی نداره ک این آقا انقد بی خیاله. 

عزیزم شاغلم هستی یا نه اگه نیستی یک شغل پردرآمد خانگی سراغ دارم چند تا از خانمای نی نی یایتم عضو شدن ...

درخواست دوستی واستون فرستادم منم شرایط بدتر از این خانومو دارم میشه بگی اون کار چیه؟