2777
2789
عنوان

خرید خونه تو سن پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كم باشه قربونت يه مثال برات بزنم ؟سهام سيمان تهران پارسال دويست تا تك تومني بوده الان شده پنج هزار ت ...

یکی از همسایه هاچند سال قبل صدتا تک تومنی سهام سیمان خریده بعد از مرگش امسال به هر کدوم از بچه هاش ۳۰۰ میلیون از سهام ارث رسید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من يكي رو ميشناسم از ١٨سالگي پيش پدرش مثل چي كار كرده الان هم خونه داره هم ماشين البته از پول كار كردنش درامدش خوبه 

٢٤سالشه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
سمت کرج ، شصت متری ، فک کنم حداقل 500تومنی باشه

اصلا عجیب نیست پونصد تومن پولی نیست ادم اهل کار و پس انداز باشه مجردم باشه خیلی راحت میتونه همچین خونه ای بخره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یکی از همسایه هاچند سال قبل صدتا تک تومنی سهام سیمان خریده بعد از مرگش امسال به هر کدوم از بچه هاش ۳ ...

دقيقا همينه متاسفانه ما سواد اقتصادي نداريم و فكر ميكنيم فقط با كار كردن ميشه گذران زندگي كرد

دقيقا همينه متاسفانه ما سواد اقتصادي نداريم و فكر ميكنيم فقط با كار كردن ميشه گذران زندگي كرد

حالا اون بنده خدا نمیدونسته چیه 

اوایل کا سیمان اومد تو بورس یکی اومده تو قهوه خونه بهشون گفته هر کدوم یه مقدار پول بدید براتون سهم بخرم این و ۴ نفر دیگه هر کدوم برا ای مسخره کردنش صد تومن میدن و دیگه میش رو نمیگیرن چندین سال بعد براشون هر ماه پول واریز میشه امسال هم به ورثه هاش این همه پول دادن.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)