2777
2789
عنوان

ب نظر تان برم یا نرم؟؟

151 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی دنبال هوا هوسه خیانت میکنه چتاشو دیدم دنبال دخترا و زنای مطلقه ت مجازیه دیدم چتاشو چنان قربون صدقه شون رفته شارژ فرستاده التماس کرده ک ی زره شو خرج من نکرده تا حالا منم خیلی ب این فک میکنم فکرو ذکرم شده شوهره دهرم دیونه میشم ن خونه راحتم ن بیرون وقتی بیرونه میگم با کیه وقتی من بیرونم این خونه میگم باکی حرف میزنه با کی چت میکنه همیجوری هم هست شب قدر من رفتم احیا اینو خواهرش ک ی شهر دیکس امتحان میکرده میگه اینقدر پیام میداد و شماره میخاست استقبالی گرمی کرد ازم  با شماره ی ناشناس بوده😊بچهام یکیش ۳ساله و یکیش ۹سالشه مادرش ام جوونه میگم طلاق بگیرم بچها میمونه زیر دست مادرش خودش ک دنبال خوش گذرانیه ولی اصلا نمخواد طلاق بده دلش ب بودنم گرمه زشت نستم بهم میایم از من سر نیست عقط ب خیانت عادت کرده وقتی حرف طلاق و میارم خوب میبینه میگه حیف نیست بری زن یکی دیگه بشی دیگه مث تو مگه گیرم میاد با خودم میگم خدا اینو خییلی دوست داره ک خیالش از بابت من راحته من بر عکس 

الان میگم برم کلاس خیاطی سر گرم شم زیاد ب این و کاراش فک نکنم اگر بتونم فک نکنم نمیذاره کشته مرده شو گرفته ک نرو بیاید تو خونه باشی من خونه دیونه میشم بخدا نمیدونم من زور میکنم ک میرم اون میگه نرو چکارنم خدا یا کمکم کن شمام هم دعا کنید همه ی زندگی های نا آرام آرامش پیدا کنن🤲🤲🤲🤲

آخرشو نفهمیدم

زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند...                                                             زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.