شوهرم خیلی دنبال هوا هوسه خیانت میکنه چتاشو دیدم دنبال دخترا و زنای مطلقه ت مجازیه دیدم چتاشو چنان قربون صدقه شون رفته شارژ فرستاده التماس کرده ک ی زره شو خرج من نکرده تا حالا منم خیلی ب این فک میکنم فکرو ذکرم شده شوهره دهرم دیونه میشم ن خونه راحتم ن بیرون وقتی بیرونه میگم با کیه وقتی من بیرونم این خونه میگم باکی حرف میزنه با کی چت میکنه همیجوری هم هست شب قدر من رفتم احیا اینو خواهرش ک ی شهر دیکس امتحان میکرده میگه اینقدر پیام میداد و شماره میخاست استقبالی گرمی کرد ازم با شماره ی ناشناس بوده😊بچهام یکیش ۳ساله و یکیش ۹سالشه مادرش ام جوونه میگم طلاق بگیرم بچها میمونه زیر دست مادرش خودش ک دنبال خوش گذرانیه ولی اصلا نمخواد طلاق بده دلش ب بودنم گرمه زشت نستم بهم میایم از من سر نیست عقط ب خیانت عادت کرده وقتی حرف طلاق و میارم خوب میبینه میگه حیف نیست بری زن یکی دیگه بشی دیگه مث تو مگه گیرم میاد با خودم میگم خدا اینو خییلی دوست داره ک خیالش از بابت من راحته من بر عکس
الان میگم برم کلاس خیاطی سر گرم شم زیاد ب این و کاراش فک نکنم اگر بتونم فک نکنم نمیذاره کشته مرده شو گرفته ک نرو بیاید تو خونه باشی من خونه دیونه میشم بخدا نمیدونم من زور میکنم ک میرم اون میگه نرو چکارنم خدا یا کمکم کن شمام هم دعا کنید همه ی زندگی های نا آرام آرامش پیدا کنن🤲🤲🤲🤲