2777
2789
عنوان

چجوری خودم باشم؟

373 بازدید | 10 پست

من چن وقتی هست که خودمو گم کردم تنگار کنترل خودمو ندارم گاهی اوقات اصلا مغزم کار نمیکنه و دروغ میگم (بدون این که مجبور باشم) یا این که یهو عصبی میشم و اوج میگیرم بعد دوباره پشیمون میشم. نظرات دیگران جدیدا خیلی برام مهم شده و دوس دارم پا به پای دیگران و مثل اونا باشم. به شوهرم گفتم ولی اون گفت که حس میکنه من مثل قبلن ام و مشکلی نداره و تغییری احساس نکرده ولی خودم میدونم که دارم از خودم دور میشم 

چیکار کنم؟ 

خیلی ناراحتم

اینم بگم که برعکس خیلیا به همکار هام یا توی دنیای مجازی این موضوع صدق نمیکنه(یعنی عصبی نمیشم و دروغ نمیگم و خودمم) و فقط با دوستان و خانواده و نزیدکانمه 

خیلی هم برام مهمه که مثل قبل باشم و اینحور نشم چون یه بچه دارم و برای تربیت درست اون و حفظ رابطه عاشقانه م با همسرم باید درست بشم

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

فکر میکنی علت عصبی شدنت چیه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

منمدجدیدا اینجو شدم

یعنی نظره دیگران برام مهم شده

حساس شدم خیلی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنی علت عصبی شدنت چیه

نمیدونم

مثلا یه اتفاقی که میفته مثلا این که مشغول کار مهمی با گوشی باشم و یکی(مثلا داداشم که نوجوونه و شیطونه) بیاد گوشی رپ ازم بگیره زود از کوره در میرم و داد میزنم سرش با این که بینهایت عاشق داداشمم و هر ماری براش میکنم و بلافاصله بعد داد زدن پشیمون میشم 

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
نمیدونم مثلا یه اتفاقی که میفته مثلا این که مشغول کار مهمی با گوشی باشم و یکی(مثلا داداشم که نوجوون ...

منم همینجور بودم،داداشم پونزده سالشه و منو عصبی میکنه دعوا میکنیمو و واقعا اعصب خورد میشه 

ده روزه آروم شدم باهاش زیاد کاری ندارم که دورو برم نیاد تا آروم باشه جوو خونه ،تو هم یه هفته نرو خونه مامانت تا کمتر عصبی بشی،و فراموش کنی چون  آدم وقتی اعصابش مدام خورد میشه تحملت پایین میاد و به هر چیز کوچیکی واکنش تند نشون میدی 

دیدی وقتی حاله روحیت خوبه وقتی یه مشکلی پیش بیاد راحت تر برخورد میکنی،حالتو خوب کن تا زودی عصبی نشی

منم ۲۸ سالمه حس میکنم از خودم دور شدم.انگار یه چیزیو گم کردم و دنبالشم همش.این مسایل ریشه ی روانشناخ ...

دقیقا اینجوریم که میگی

به نظرت چیکار کنم؟