2777
2789

سلام خانما.من امروز پریود شدم برایivfنمیدونم دوباره برم بیمازستان بهشتی که دولتی هست یا برم مشتاق پیش کلانترواحمدی... دی ماه لاپار وهیسترو کردم زیاد از رفتار وبرخورداشون و بیخیالیشون خوشم نیمد ازمشتاق... میترسم تواین اوضاع اقتصادی برم هزینه کنم الکی مشتاق .چون خیلی ناراضی دیدم اونجا.البته راضی هم دیدم ولی خودم مرددم ... خواهش بادلیل بیاین راهنماییم کنید.مرسی

اینارو نمیدونم فقط رو ان آی سیو بهشتی قسم میخورم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه بار پارسال بهشتی انجام دادم نشد.خیلی هام رفتن و مثبت  شدن .الان بهشتی بادارو فکرکنم ۳تومن حدودا بشه. مشتاق ۹تومن شد ازمن باداروهام.غیر دارو ۶.۵ گرفتن. من مطب رفتم .شنیدم خوبه ودستش سبکه منم باتوکل بخدا رفتم. بعدشم گفت برو فلان روز مشتاق تشکیل پرونده و بعدم فرداش بستری.۳روز بعدم رفتم انتقال.انتقال بستگی به شرایط هرکسی فرق میگنه بگن کی بیا.