2777
2789
عنوان

نحوه مصرف دانه فلفل سیاه?

27503 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

از عطاری دونه فلفل سیاه گرفتم رحمم خیلی سرده میخام به عنوان گرمی استفاده کنم, تو اقدامم.

باید قورت بدم یا جویده شه?

ناشتا ضرر نداره?

اگ برای پسره ک هیچ فایده ای نداره اما اگ برای سردی رحمه روغن سیاهدانه بمال رو شکمت 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آسیاب کن آخر سر بریز رو غذاهات بخور،، رحمت سرده از گرمیجات زیاد استفاده کن سیژر خام همراه نهار و پیاز کال بخور همراه غذا،،،عسل و سیاه دونه نیم کوب مخلوط کن عصرونه بخور،،صبح ها هم قبل صبحانه پنج عدد سیاه دونه بخور با یه ذره آب بنداز پایین

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

خب می خوای رحمت گرم شه چرا فلفل بخوری !!!!!

روزی یه لیوان رازیانه دم کن با عسل بخور و ناشتا و قبل از خواب سیاهدونه بجو بعد عسل بزار دهنت قورت بده با هم و زیرشکمتم هر سب روغن سیاه دونه بمال 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نه باردار بشم فقط رحمم خیلی سرده, روغنو امتحان نکردم فعلا شال به کمرم میبندم

ژل رویالم برای بارداری خوبه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
از عطاری بگیرم? نحوه مصرفش چطوره?

ن عطاری ن عسل فروشی یا داروخانه 

صبح ناشتا مثل شکلات قورت ندی کم کم بخوری