2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاید

38 بازدید | 4 پست

چند هفته دیگ زایمانمه..نمیدونم برم خونه مامانمم یا خونه خودم بمونم ..؟چون خواهر شوهرم ۵ تا بچه داره. میدونم‌گند میزنن ب تمام وسایلم. اتاق بچمم نابود میکنن..کسی هم نیست بهشون بگه نکن ..

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم

در خونتو قفل کن و خودت و شوهرت برین خونه بابات

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟

اره.جدی میگم.دست تنها که بعد زایمان نمیتونیباید مامانت باشه برو خونه بابات شوهرتم ببر وقتیم خودت خونه نیستی حق ندارن برن خونت خب

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎