2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر چندچندی باخودت؟بالامیگی موقت باشه هم راضیم الان میگی موقت نمیخام‌.دوست عزیز اول تکلیف روشن کن بعد..کلا روی موی بدون دکلره جواب نمیده رنگی ک فانتزی باشه.بجز قهوه ای باید برای رنگای دگه دکلره کنی

خاهر چندچندی باخودت؟بالامیگی موقت باشه هم راضیم الان میگی موقت نمیخام‌.دوست عزیز اول تکلیف روشن کن ب ...

گفنم نیمه موقت هم باشه راضیم

اول درست بخونید لطفا

نکنه هنوز فرق موقت و نیمه موقت رو نمیدونید؟

گفنم نیمه موقت هم باشه راضیم اول درست بخونید لطفا نکنه هنوز فرق موقت و نیمه موقت رو نمیدونید؟

عزیزم بنظرت داریم نیمه موقت؟والا من ۵ساله ارایشگرم کارم رنگه تاحالا ندیدم رنگ نیمه موقت.رنگها یا فانتزی اند مث ابی قرمز سبز یا رنگ ثابت هستن همشونم بسته ب دکلره بودن زمینه یا نبودنش دوام دارن ک معمولا بین ده روز تا ۳ هفته ان

عزیزم بنظرت داریم نیمه موقت؟والا من ۵ساله ارایشگرم کارم رنگه تاحالا ندیدم رنگ نیمه موقت.رنگها یا فان ...

یکم تحقیق چیز بدی نیستا

رنگ با شامپو و پودر و... همه نیمه موفتن و بلد از دو یا سه ماه بسته به مو ها میرن اما موقت با اولین شستشو میره

توی گوگل کامل توضیح داده من خواستم از تجربیات افراد اینجا استفاده کنم اما انگار افراد اینجا از تجربیاتم استفاده کردن😊