2777
2789
عنوان

کسایی ک بینی عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 35 پست
راضی هستی ؟؟؟پشیمون نیستی ؟

پشیمون نیستم.ولی احساس میکنم خیلی باریک و سر بالا شده.من بینیم کوچیک بود و مشکلی نداشت ب خاطر همینم میترسیدم خیلی کوچیک شه همش تاکید میکردم ک دکتر زیاد کوچیک نشه ولی فک کنم زیاد سر بالا و باریک شده

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عمل بینی هیچ ترسی نداره چنان بیهوش میکنن ک وقتی بهوش میای ی حس خیلی خوبی داری خب خوشگل میشی می ...

من ک دو روزه خیلی اذیت میشم.عادت ندارم با دهن باز بخوابم دماغمم ک کیپه تا هفته بعد ک اتلو دربیارن.دهنمو باز میذارم میخوابم خود ب خود بسته میشه بعد با احساس خفگی از خواب میپرم.چشامم ک دیگه نگو وحشت دارم خودمو تو اینه ببینم.

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
پشیمون نیستم.ولی احساس میکنم خیلی باریک و سر بالا شده.من بینیم کوچیک بود و مشکلی نداشت ب خاطر همینم ...

مال منم‌اولش خیلی سر بالا بود فقط بخاطر ورمش عیبی نداره شوهر من روزای اول راضی نبود اما الان با ی آرایش ملایم انقد خوشگل میشم و شوهرم خوشش میاد الان ورم داره ورمش بره میشه نصف اونی ک الان هس سرش ک بالاش میاد پایین الان اصن روش حساب نکن منم مث تو بودم بزا دوماه بگذره حداقل هنوز تا ی سال ورم داره ولی تا دوماه یا شیش ماه دیگ مشخص میشه فرمش

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂
نترس عمل بینی هیچ ترسی نداره چنان بیهوش میکنن ک وقتی بهوش میای ی حس خیلی خوبی داری خب خوشگل میشی می ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍عزیزیییییی مرسی بخاطرروحیه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
از منم بینیم کاملا استخونیه. شنیدم اونا که استخونین خیلی کبود میشن چون استخونو با چیزی مثل چکش میشکن ...

دو روزه عمل کردم.درد ندارم فقط لحظه ای ک ب هوش اومدم درد داشتم مسکن برام زدن سریع اروم شدم.ولی عطسه ک میکنم جای بخیه ها درد میگیره

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من ک دو روزه خیلی اذیت میشم.عادت ندارم با دهن باز بخوابم دماغمم ک کیپه تا هفته بعد ک اتلو دربیارن.ده ...

همینه تا تامپون رو نکشن باید با دهن فقط نفس بکشی منم کلی دهنم خشک میشد ولی چاره نیس تامپون رو کشیدن انقد راحت شدم ک خدا میدونه دیگ از بینی و دهن نفس کشیدم 

دو روزه عمل کردم.درد ندارم فقط لحظه ای ک ب هوش اومدم درد داشتم مسکن برام زدن سریع اروم شدم.ولی عطسه ...

وای نهههه سعی کن عطسه نکنی خیلی من شاید باورت نشه تا آتل روش بود ن عطسه ن خمیازه می کشیدم میدادم تو بیرون نمی دادم سخته ولی سعی کن نکنی

همینه تا تامپون رو نکشن باید با دهن فقط نفس بکشی منم کلی دهنم خشک میشد ولی چاره نیس تامپون رو کشیدن ...

همش میگم خدایا کی این ۵روزم میگذره این اتل لعنتیو در بیارن.من تامپون تو بینیم نیست جاش دو تا لوله پلاستیکیه ولی باز نمیشه با بینی نفس بکشم.برام دعا کنید ک کمتر اذیت شم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸