2777
2789

سلام خوشگل خانوما...ب پوستتون میرسین؟؟ چ ماسک هایی استفاده میکنین؟؟ برا ارایش کردن چیکار میکنین ک پوستتون خوشگل بنظر بیاد؟؟ بیاین بهم کمک کنیم

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

اول از همه تورو خدا این تاپیک منووگزارش بزنید بترکه جان عزیزتون لایک کنید صلوات نیفرستم براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/4558329/بمن-و-دوستم-میاد-هرکدوم-چقد-فاصله-سنیمون-ب?postId=141982489

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

ارایش نمیکنم ک پوستم خوب بمونه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه تورو خدا این تاپیک منووگزارش بزنید بترکه جان عزیزتون لایک کنید صلوات نیفرستم براتون http ...

عزیزم هر کاری کردم نشد

من اصلا آرایش نمیکنم ،کرم پودر و ..... نمیزنم چون پوست رو داغون میکنه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
من اصلا آرایش نمیکنم ،کرم پودر و ..... نمیزنم چون پوست رو داغون میکنه

خب چیکار میکنی؟؟ منم کرم پودر نمی زنم.. ولی نمیدونم چ کرمی بزنم

ماسک :

ماست و حنا و گلاب

ماست و سدر

ماست و گلاب و عسل و زردچوبه و روغن نارگیل

زغال و جوش شیرین و عسل و گلاب و روغن نارگیل

سفیده تخم مرغ

خیار رنده شده

زرده تخم مرغ و روغن زیتون

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
ماسک : ماست و حنا و گلاب ماست و سدر ماست و گلاب و عسل و زردچوبه و روغن نارگیل زغال و جوش شیرین و ...

پوستتو چطور میکنه؟؟تاثیر داره

خب چیکار میکنی؟؟ منم کرم پودر نمی زنم.. ولی نمیدونم چ کرمی بزنم

کرم فقط و فقط ضد آفتاب بیرنگ میزنم

سرمه میکشم تو چشمام

یه رژ لب

هیچی دیگه همینا فقط

پوستتو چطور میکنه؟؟تاثیر داره

عاااااالی هستن ، البته باید مداوم استفاده کنی ، چون مواد طبیعی دیر جواب میدن

پوستم مث پوست بچه لطیف و نرمه ، از لحاظ صافی و نبودن لک و جای جوش و .... هم خیلیییی محشر نیست ولی هرکی میبینه میگه پوستت خوبه

عاااااالی هستن ، البته باید مداوم استفاده کنی ، چون مواد طبیعی دیر جواب میدن پوستم مث پوست بچه لطیف ...

وای منم دوس دارم مث پوست بچه بشه.چیکار کنم بنظرت؟؟ منم بهم پوستت قشنگه ولی دوس دارم لطیف بشه اخه چون سفیدپوستم هر جوش یا لکی باشه فورا پیداس

وای منم دوس دارم مث پوست بچه بشه.چیکار کنم بنظرت؟؟ منم بهم پوستت قشنگه ولی دوس دارم لطیف بشه اخه چون ...

برای نرمی و لطافت از بین ماسک هایی که گفتم ، شماره ۳ رو استفاده کن

اولی پوستو صاف میکنه

دومی سفید

سومی لطیف

چهارمی جای لک و جوش رو از بین میبره

پنجمی سفت و محکم میکنه

ششمی طراوت میده و آب میندازه زیر پوست

آخری هم برا پوست خیلی خشکه یه کم چربی میده به پوست

من آخری رو‌نهایت سالی یه بار میذارم

ولی بقیه دائمی