گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم
سلام .. طلا توی این چندماه گذشته سود شارپی داشته احتمال اینکه اصلاح بخوره هست اما اصلاح خیلی ک چیک بعدش بازم رشد داره اگه برا خرید میخوای انجام بدی دو هفته ای صبر کن اگر میخوای بلند مدت بزاری مثلا طلا بخری و یکساله بزاری میشه خرید کرد .. بازم تصمیم با خودتونه
اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
سلام .. طلا توی این چندماه گذشته سود شارپی داشته احتمال اینکه اصلاح بخوره هست اما اصلاح خیلی ک چیک ب ...
میخوام بخرم که احتمال داره سه چهار ماه دیگه احتیاجم باشه بفروشم
بنظرتون دو هفته صبر کنم چقدر پایین میاد
میخوام بخرم که احتمال داره سه چهار ماه دیگه احتیاجم باشه بفروشم بنظرتون دو هفته صبر کنم چقدر ...
ببین من خودم الان عضو دوتا گروه خرید و فروش طلاهای کم اجرت هستم چند روزه سوال بیشتر مردم همین بالا و پایین رفتن قیمت طلاس اما مشخص نیست چون فعلا روند صعودی داره احتمال اینکه اصلاح زمانی بخوره یه خورده بیاد پایین هست اما خیلی کم میاد پایبن . شما که میخواید چهار ماه نگه دارید حتما چهارماه بالا میره و سود میده اما شاید نسبت سودتون کم و زیاد باشه
اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم