2777
2789
عنوان

خدانگذره از هرچی مادرشوهروخواهرشوهره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 48 پست
شوهرت واکنشی نمیده که رفت و آمد نمیکنی کلا؟ مثلا از این ناراحت نبست که چرا مهمونی نمیدی خانوادشو دعو ...

نه اصلا دیگه

خوشحالم هست میگه دوس دارم هیچوقت نبینمشون

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نه اصلا دیگه خوشحالم هست میگه دوس دارم هیچوقت نبینمشون

خوشبحالت اینطوری خوبه که شوهر آدم زندگی رو زهر نکنه. من الان دو ماهه رابطمو قطع کردم ولی مانع شوهدم نمیشم گفتم فقط دیگه از من توقع نداشته باش بابت مسائلی که تو تاپیکام هست. ولی حالا میخوایم خونمومو عوض کنبم میدونم به بهانه خونه دیدنی باز پاشونو باز میکنن و از الان عزا گرفتم. نمیدونم چیکار کنم. نیدونم باز بیان روز از نو روزی از نو.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت اینطوری خوبه که شوهر آدم زندگی رو زهر نکنه. من الان دو ماهه رابطمو قطع کردم ولی مانع شوهدم ...

بی محلی کن اومدن نمیخاد زیاد تحویل بگیری 

فقط یبار اومدن خونه من اونم برا غر غر و دعوا منم حتی پا نشدم برم براشون چای بزارم نشستمو ب تلویزیون خیره شدم😶

بیشرفا اومده بودن خونه تازه عروسو دعوا 

دیگه رفتنو دیگه هم نیومدن منم از همه جا بلاک کردمشون😀

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
بی محلی کن اومدن نمیخاد زیاد تحویل بگیری  فقط یبار اومدن خونه من اونم برا غر غر و دعوا منم حتی ...

خوبه که شوهرت باهاته. نه بابا من اگه بیان حتی مجلس گرمی هم نکنم شوهرم جهنم میکنه خونه رو. میدونه مقصر حانوادشن ولی اینکه بخوام بی محلی و بی احترامی کنم اجازه نمیده

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
نه بابا همه از دستشون عاصین خواهراشون برادراشون فامیلاشون.....هههععی خواهر هرثانیه باید اطلاعات آمار ...

خدا کمکت کنه عزیزم 

از خدا برات ارامش و عاقبت بخیری میخام

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
اسم فندق خاله معلوم نشد؟؟

والا شوهرم هی میگه دو هفته مونده تولد بهت میگم 

فعلا آراز و تیام انتخاب کرده 😅😅😅😅تو یادداشتهای گوشیش دیدم نوشته😅😅😅😅

پس خیلی نمونده   خوشبحالت که سز اختیاری قبول میکنن اینجا شهر ما هرکی رفته گفتن عمرررا

ممنونم عزیزم

ن من تا گفتم دکترم گف برو بیمارستان خصوصی ۶ تومن بده ایراد نداره 

منم قبول کردم 

تا باز خدا چی بخاد