الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من وحشتناک تر پیش اومد برام ی موجود ریز داشت رو گوشی راه میرفت اومدم برم دستمال بیارم بگیرم پرت شد منم گوشیو پرت کردم انداختم اونور جیغ زدم الان نمیدونم کجاست اصلا نمیشه دیدش
برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤
بستگی به سوسکش داره من سوسک حموم می بینم حتی مردش فلج می شم دست خودمم نیست دچار تنگی نفس می شم 😣😣😣
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
آفرین شیر زن .خواهر شوهرم یک بار از روی سرمن مارمولک و پرت کرد وقتی انداختنش روز زمین من دیدم باهم دوتایی الفرار .از ش بعدا پرسیدم نترسیدی گفت چرا ولی اگر میگفتم مطمنن همه لباساتو در میاوردی
من سوسک ببینم کل بدنم میارزه و مور مور میشم. نمیدونم چرا. ولی وحشتناک جیغ میزدم. الان یخاطر دخترم جلو جیغ زدنم رو میگیرم.البته خدا رو شکر خونه ی خودم سوسک نداره. اما خونه ی مادرم سوسک های بالدار داره. من هر وقت میرم اونجا شب جایی میخوابم که مطمئن باشم سوسک رد نمیشه
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !