2777
2789
عنوان

چه مادر وحشی بود....

829 بازدید | 5 پست

امروز دختر خواهرم ۵ سالشه بردمش پارک کودک سر پوشیده بود بعد یه پسر بچه ای بود با  مامانش بود فکر کنم دیگه ما تا شب موندیم ساعت ۹ بود دختر خواهرم داشتم لباسش رو عوض میکردم این 

پسر بچه رو تاب بود بعد مامان هی میگفت بیا بریم بیا بریم پسره هم هی میگفت نه نه تاب داشت تند حرکت میکرد یهو مامانه دست بچش رو گرفت که از تاب بکشش بیرون تاب رفت عقب دست این بچه ول شد با صورت خورد زمین دماغش پر خون شد بچه جیغ میزد هی همه جمع شده بودن مادرم هی جیغ میزد بالا سرش از اون ور شوهره داشت مادره رو

رو میزد یعنی سکته کردم ☹آخه چرا انقدر وحشی حداقل تاب رو نگه‌میداشتی

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلکی.یاد خودم افتادم.یبار بچه بودم رفتیم پارک.خیلی کوچیک بودم.یهو یه دختر 18.19 ساله رو تاپ داشت تاپسواری میکرد میرفت اسمونو میومد با سرعت خیلیییی زیاد یهو من اومدم رد شم اهن تاب با اون سرعت خورد تو صورتمم.بعدم انقدرررر بیشور بودن.سریعسوار شدن رفتن.فرار کردن.یادم که میاد انقدر ناراحت میشم.یه مرد 50 ساله با زنو بچه هاش مثل ترسو ها سریع سوار شدن رفتنتا شب ما تو بیمارستانو عکسو سی تی اسکنو دندون پزشکی بودیم.

آخی بیچاره بچه بچه منم تاب خیلی دوس داره دیروز ی ساعت رو تاب بود بزور درش آوردیم انقد گریه کرد خیلی ناراحت شدم براش ولی نمیشد بیشتر بمونیم

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟