2777
2789

حتی اگر قسمت بد و بیتربیتی وجود نداشته باشه تا مامان بابا میان میاد 😂

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

وای آره😂😂😂

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا. چون فیلم نادرست نگاه نمیکنم

نادرست منظورمان قسمت مثلا میبوسن همو نه چیز دیگه

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

من فیلم خارجی میدیدم اول یه فیلم ایرانی باز میکردم بعد فیلم خارجی اگه کسی وارد میشد سریع فیلم ایرانیه رو میاوردم رو صفحه😂

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

من یه بار فاز آدم حسابی بودن گرفته بودم و فیلم نظریه همه چیز(زندگینامه استیون هاوکینگ)نگاه میکردم کل فیلم تخصصی درباره فیزیک بود بعد یه ثانیه که خانم‌پدرم اومد اتاقم اینا داشتن لب میگرفتن😒😒😒😦🤦🏻‍♀️

The best thing about me is you
من فیلن خارجی میدیدم اول یه فیلم ایرانی باز میکردم بعد فیلم خارجی اگه کسی وار میشد سریع فیلم ایرانیه ...

منم یا بچه بودم بازی بد بود رو میآوردم بازی خوب روهم میآوردم هر وقت بابام میومد اون بازی خوب رو میذاشتم یه لبخندی هم میزدم

فقط دقت کردم هر وقت شوهرم نشسته جلو تی وی هر کانالی که میزنم داره راجع به احترام به مادر حرف میزنه یا سریاله دارن به مادره ظلم میکنن یا آهنگ مادر داره.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حتی باب اسفنجی هم همینه 🤦‍♀️😂

دقیقا