2777
2789

دوستان لطفا بحث نکنید که تعویق بشه یا نه 

فقط کسانی که موافق تعویقن لینک و بزنن و حمایت کنن . ان شاءالله که هر چی ب صلاحه پیش بیاید .

لینک تو پست بعدیه

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://www.farsnews.ir/my/c/25850

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
کرونا حالا حالا ها هست یعنی تا کی عقب بیوفته ؟ من که خسته شدم باید تکلیفمون زودتر مشخص شه

یه ترم دیرتر برن دانشگاه!

والا المپیک یه سال عقب افتاد

تکلیف دنیا به هم نخورد!😐

https://www.farsnews.ir/my/c/25850

اینم از لینک 

چون دوبار امضاء جمع شده و عقب افتاده اینبار نیاز ب ۵۰۰۰۰تا امضاست تا بره مجلس پس لطفا حمایت حداکثری کنید

اینم از لینک  چون دوبار امضاء جمع شده و عقب افتاده اینبار نیاز ب ۵۰۰۰۰تا امضاست تا بره مجلس پس ...

چه فایده ای داره ؟ یعنی پس کی زمانش باشه خوبه کرونا مگه کی می‌ره ؟ 

اي بابا چرا تعويق ما از اسفند منتظره كنكور دكتراييم! باور كنيد بعضيا واسشون حياتيه!

گفتم بحث نکنیم ولی نمیشه🤣

دوست عزیز زنده ماندن و زندگی کردن حیاتی تره