مربای_هویچ_با_کره مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 عنوان خانوما دوروز دیگه میخایم بریم اول به بابام بگیم بعد بریم سراغ اون | مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 46 پست نمیشه ساده ازش بگذریم تاپیک قبلم توضیح دادم چون ازش عکس گرفته حتما بخاطر آتو گرفتن بوده خاهش میکنم دعا کنید برام خدا کمکمون کنه ابرو ریزی نشه 😔❤ اتفاق بدی نیوفته 1399/03/29 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 قبل اینکه سراع اون برین با پدرت حرف بزنین ک اینقد بی پروازن میاره توخونه ناراحت نشی ولی مشکل ازاون ن ... ❤😔خیلی سخته خدا نصیبش هیچکس نکنه🙏🏻اره همین کارو میکنم
70fereshte عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2535 ❤😔 خیلی سخته خدا نصیبش هیچکس نکنه🙏🏻 اره همین کارو میکنم الهی امین ایشالامشکل شمام حل میشه اشناهاهم این مشکلوداشتن ب روی پدرش ک اوردن انکار کرد زنه هی میگف رابطه دارن اینا ولی پدرشون قبول نکرده بود فقط رفتین سراغش عصبی نشین کتک کاری کنین شکایت میکنه ازچاله درمیاین میفتین توچاه اینجورادمافقط دنبال دردسرن
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 الهی امین ایشالامشکل شمام حل میشه اشناهاهم این مشکلوداشتن ب روی پدرش ک اوردن انکار کرد زنه هی ... چه چیزایی ادم میبینه😔اره بار قبلی هم بابام انکار کرد هم اون با مظلوم بازی اگه چیزی بگه که حتما حسابشو میزارم کف دستش😑😑میخام اینو بگم که چنتا چیز از تو خونمون گم شده ازت شکایت میکنم برشون داشتی اینم نمیدونم برداشته یا نه 🤦🏻♀️ ممکنه برداشته باشه
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 صدرصد پدرت واقعا کسی اورده ؟ اره عکسشو دیدم قبلش شک کرده بودم ولی بیخیالش شدم
sonian عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 8989 حالا چرا دو روز ديگه؟خانمه چند سالشه مجرده؟ شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
kbaran عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 9265 اره عکسشو دیدم قبلش شک کرده بودم ولی بیخیالش شدم اشناس خانمه میشناسیش یا غریبه اس
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 حالا چرا دو روز ديگه؟ خانمه چند سالشه مجرده؟ اره مجرده اخه خاهرم اون موقع میاد خونمون و باید با اون بریم خاهرم خونشونو بلده چون الانم بابام نیستش نمیشه فردا بریم
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 اشناس خانمه میشناسیش یا غریبه اس میشناسمش بار قبلی مامانمو اجی بزرگم رفته بودن دمه خونشون با مظلوم بازی انکار کرده بود ولی الان مامانم نمیدونه با اجیم میخایم بریم دعا کن خوب پیش بره😔❤
sonian عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 8989 اره مجرده اخه خاهرم اون موقع میاد خونمون و باید با اون بریم خاهرم خونشونو بلده چون الا ... آره بريد سراغش بلكه بترسه شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12612 خوب تقصیز باباته الان اینم دک کنید چند وقت بعد یکی دیگه... ببخشید رک گفتم، زنه شرایطش چ جوریه مطلقس؟؟ سن و سالش چی
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 آره بريد سراغش بلكه بترسه کاش بترسه 😑 یه مار هفت خطیه🤦🏻♀️
مربای_هویچ_با_کره مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 311 خوب تقصیز باباته الان اینم دک کنید چند وقت بعد یکی دیگه... ببخشید رک گفتم، زنه شرایطش چ جوریه مطلقس؟ ... گلم درست میگی 🤦🏻♀️😔زنه مجرده فکر کنم صیغه این و اون میشه جوری که فهمیدم جوونم هست فوقش ۳۵ دیگع خیلی گفتم عددشو🤦🏻♀️
sonian عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 8989 کاش بترسه 😑 یه مار هفت خطیه🤦🏻♀️ بگيد ب خانواده اش ميگيد شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....