2777
2789

من کلا خیلی اهل کتاب خوندن نیستم یه کتاب بم معرفی کنید یکم به سمت کتاب خوندن کشیده شم😂

اها کتابای عاشقونه و ماجراجویی و علمی هم میدوستم اگه تو این موضوعا کتاب میشناسید معرفی کنید؟

غمگین نگید کلا رمانو کتاب غمگین نمیخونم

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3289015/چندتا-كاربر-با-سواد-و-فرهنگي-داريمnazaniiin?postId=139803238

اينجا رو بخون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیمیاگر

منِ او😍😍

۴ اثر فلورانس

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

زن زیرک

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

راه دراز خانه

یک نفس هشتصد صفحه خوندم

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

بهت اب نبات چوبی رو پیشنهاد میکنم

هی بخونی هی اشکاتو پاک کنی هی فوشم بدی!!!!!

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

من کتاب های روایت فتح

که سری زندگی نامه ی شهدا از زبان همسرانشونه رو چند تایی خوندم

بعد دیدم کلی فیلم خارجی و زندگی های زیادی 

میتونم به جرعت بگم عاشقانه ترین زندگی نامه ها بودن

باهاشون کلی احساسات ناب رو تجربه کردم

بی نظیرن بی نظیر 

اصلا هم فضای کتاب ها خشک و مذهبی نیست

جو صمیمی و دوستانه و عاشقانه هست 

فقط خدا