2777
2789
عنوان

سلام اگر کسی میدونه پاسخ بده

186 بازدید | 12 پست

سلام ممنونم میشم جواب این سوالم رو بدین من به شخصه خیلی خیلی رعایت میکنم جایی هم نمیرم.اما گاهی پیش میاد که خانوادم دلتنگم میشن و میان منزلم و من نمیتونم هیچی بگم چون به هرحال مادرم هستن.مادرم پیش مامان بزرگم زندگی میکنه و اونجاهم رفت و آمد خیلی زیاده.گاهی میاد خونم.

سوالی که منو درگیر کرده اینه وقتی مادر عزیزم به منزل من میان اول میرن دستشون و میشورن و گوشیشون و ضدعفونی میکنن.اما وقتی میرن من دلهره میگیرتم تمام خونه رو حتی روی زمین و فرشهارو الکل میپاشم میگم نکنه لباساش یا کف جورابش ویروس بوده باشه خلاصه تمام خونه از مبل تا فرشها و سرامیکارو ضد عفونی میکنم هرجا که پاگذاشته شده و خیلی هم خسته میشم و عصبی ایا لازمه یا من سخت گرفتم لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کار خوبی میکنی بهتره با این رویه کنار بیای چون حالا حالا ها درگیرشیم و این ویروس لعنتی هم مرتباً تغییر رفتار میده. بنظرمن کار خوبی میکنی احتیاط شرط عقله👌

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

کاش ب یه زبونی بگی ک وقتی میان همون دم در لباساشون عوض کنن.‌ما ک با مامان بابام اینجوری رفت و امد میکنیم. با هیشکی هم رفت و اند نداریم 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

شما حساسی و سخت گرفتی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.