2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبی بارداری ب سلامتی؟

فدات اره عزیزم باورم نمیشه  این ماه امپول اچ سی جی دوتا زدم ۱۴ روز بعدش از دادم بتا ۱۸ بود دوسه روز بعدش شد ۱۷۹ هنوزم شک دارم گاهی دیونه میشم میگم از امپوله نکنه  باورم نمیشه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
فدات اره عزیزم باورم نمیشه  این ماه امپول اچ سی جی دوتا زدم ۱۴ روز بعدش از دادم بتا ۱۸ بود دوسه ...

عزیزم خوشحال شدم❤️خدا سالم بیاره بغلت🌹

مراقب خودت باش

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

منم قند ناشتام ۱۰۱بود دکتر کلی دعوام کرد گفت زیاده ومعرفی کرد به پزشک غدد برای اسنکه متفورین برام تجویز کنه دستگاه قند خون گرفتم تو خونه روزی سه چهار بار چک میکنم پنج تیر باید ازمایش مجدد بدم هفت تیر دکتر غدد

منم همینجوری هستم ضعف میکنم ولی هیچی نمیخورم نمیتونم بخورم

قندتو دوباره چک کن شاید مثل من شدی البته خدایی نکرده

وخدایی که به شدت کافی است....
منم قند ناشتام ۱۰۱بود دکتر کلی دعوام کرد گفت زیاده ومعرفی کرد به پزشک غدد برای اسنکه متفورین برام تج ...

یعنی دیابت بارداری گرفتم ساعت پنج غذا خوردم الان باز گشنمه دارم ناله میکنم

الهی به حسن علیه السلام   
۴ کیلو اضافه وزن توی این هفته از بارداری زیاده.۴ کیلو مال سه ماهه سومه.

چه کنم نخورم میمیرم می خورم ضعف دارم و گریه میکنم نخورم حالم خرابه😢😢😢

الهی به حسن علیه السلام   
اولی 101بود دومی 85

من یادم‌نیست رنج نرمالشو کاش با دکتر مشورت میکردی 

ولی خب این چیزا کلا طبیعیه تو بارداری از همین خوردنه هم باید لذت برد میگذره انشالله به سلامتی زایمان کنی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
از همشون بدم میاد دست خودم نیست

باید زوری بخوری بعضی ها تو بارداری همینجورند . آمپول ویتامین ب بزن قرصش هم میتونی بخوری اینا را استفاده کن . ایشالله که حالت خوب بشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
باید زوری بخوری بعضی ها تو بارداری همینجورند . آمپول ویتامین ب بزن قرصش هم میتونی بخوری اینا را استف ...

به زور که می خورم یا تهوع میگیرم و حالم بد میشه و دیگه برای همیشه از اون چیز بدم میاد

الهی به حسن علیه السلام