2777
2789
بابات چقدر بدغذاست😐مثل شوهر من آدمو دق میده😥 خوراک لوبیا قرمز با قارچ😀

اره به خدا همیشه سره ناهار شام ما مشکل داریم 

هرجا هم میریم مهمونی همه میدونن باید واسه بابام هم به فکر باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونستم شامی چیه😄😄😄 فکر میکردم همون کتلته

اطلاعاتت رفت بالا ماکارونی بزار

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

اره به خدا همیشه سره ناهار شام ما مشکل داریم  هرجا هم میریم مهمونی همه میدونن باید واسه بابام ...

خیلی بده.شوهر منم خیلی اذیتم میکنه.هرچی میگم یه ایراد میگیره ازش.

بادمجان و سیب زمینی و گوجه و کدو جدا جدا  سرخ کنید با نون بخورید😋

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
ماکارانی چون نشاسته داره دیگه معدش مشکل داره نمی تونه بخوره چون غذای سنگینه ایی

ای بابا سخت شد که کوکوسبزی چطور ؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

نه مامانم میگه سبزی که سریع قبل گرفته واسه فریز کردن خوب نبوده دوباره باید بگیره

یاابلفضل میخوای شام بیاخونه ماالویه😁