2777
2789

اگر گشنته یه چی بخور سیر شی 

برا حالت تهوع و سرگیجه گیلاس قیصی 

الو خورشتی زیتون آلبالو خشکه 

هر چی میلت میکشه بخور 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

گرسنه نمون اصلا... قرص دمیترون بخور و اینکه شنیدم سیرابی خیلی خوبه

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میلم به غذا نیست

برعکس من همش گشنه م میشه 

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
اگر گشنته یه چی بخور سیر شی  برا حالت تهوع و سرگیجه گیلاس قیصی  الو خورشتی زیتون آلبالو ...

فکر کردم نوشتی هر چی ملت میکشن بخور 😂

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
میترسم سرخود قرص بخورم اخه

سرخود چرا.. من دکترم نوشته برام.. اگه به دکترت بگی تهوع داری برات دمیترون مینویسه