2777
2789

فرم بدنت رو توی گوگل پیدا کن اونوقت بگرد دنبال مانتوی مناسب

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی خودمم تیره میپوشم لاهر تر دیده میشم.ولی اینبار دلم‌رنگ روشن میخواد😭😭

خب منم گاهی روشن میپوشم...مثلن یه تیپمو بگم...شلوار جذب مشکی ک رونام لاعر دیده شه و یه شومیز آزاد ک نچسبه و کوتاهم نباشه..‌تا روی زانو...بدون مدل و طرح رنگ صورتی کم رنگ....مانتو جلو باز بلند جنس سبک و طوسی خیلی روشن...شال صورتی طوسی هم دارم...کلن لباسای ک یقه با استین تو قسمت بازو کار دارن و پرپری وگل منگولی هم نمیپوشم باعث میشه بالاتنه چاقترنشون بده

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

شونیز کوتاه تر هم میشه پوشید ولی من شاغلم نهایت تا یه وجب بالا زانو...هم معذبم هم با فرهنگ خانوادم جور نیست شما ببین اگر پاهات خوشگله کدتاهترشو بپوش

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
شونیز کوتاه تر هم میشه پوشید ولی من شاغلم نهایت تا یه وجب بالا زانو...هم معذبم هم با فرهنگ خانوادم ج ...

پاهام خوبه فقط ب ا سن مشکل دارم بزرگه😕😕میخوام اون و مخفی کنم

اره به سلیقه من میخوره مانتو خودمم تقریبا همینه فقط پاینن دامتش گلهای مشکی داره گل ریز

پاهام خوبه فقط ب ا سن مشکل دارم بزرگه😕😕میخوام اون و مخفی کنم

منم دقیق حس شمارو دارم ولی شما نگا کن ملت تزریق میکنن و میندازن بیرون....من باس نم خوش فرمه فقط خجالتی تم....گفتم ک فرهنگ خانواده مون اینجوری نیس...ولی اگر اضافه نداری چ اشکالی داره باس ن بزرگ...خیلی هم خوبه...ملت با ورزش درسش میکنن