من دوشنبه هفته پیش گلوم یه خورده متورم شد و بعد هم تب شدید و بدن درد و بعد هم آبریزش بینی یه روز تمام گرفتم ،الان هم حالم خوبه ،تو خونه موندم و استراحت کردم.ولی الان حس بویایی ندارم.نرفتم تست بدم که ببینمم کرونا گرفتم یا آنفلوآنزا.فقط الان این نبودن حس بویایی خیلی اذیتم میکنه.میترسم خوب نشه حس بویاییم ،میخوام بدونم کسی مثل من کرونا یا آنفلوآنزا گرفته که دچار این مشکل شده باشه.برای درمانش چکار کردین.ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
سوپ مقوی بخور..مرغ کباب کن...آب فراوان قرقر اب و نمک...شربت دیفن هیدرامین قرقر کن و بخور...اینا چیزایی ک یکی از کاربرا گفت دکتر ب شوهرش گفته ک انجام بده
میگن کرونا حس بویایی رو ب مدت ۱۰روز از بین میبره..تست همکار همسرم دیروز مثبت شد...ولی میگه هیچ مشکلی ...
پہ واسہ چی رفتہ تست؟
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم