2777
2789
عنوان

ینظرتون هوایی برم؟

78 بازدید | 10 پست

نگین کروناهست واینا اگه مجبورنبودم نمیرفتم.یه مسافرت ضروری پیش اومده ک باید برم.نمیخوام زیادهزینه کنم باهواپیما بزم.بنظرتون تواتوبوس تک صندلی بگیرم ماسک داشته باشم کل مسیر اتفاقی نمیفته؟

کجا میخوای‌ بری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بهرحال محیط بسته ش و بدون تهویه

هواپیما هم زودتر میرسی هم تصفیه هوا داره خیلی بهتره

کمتر در معرض خطره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران

با هواپیما بیا‌ بهتره‌ با ماسک و دستکش‌ و ژل، 

از کجا میایی، 

من احتمالا‌ یکشنبه برم‌ مشهد‌ ولی جرات‌ ندارم‌ زمینی‌ با هواپیما میرم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
تبریز.

حتما با هواپیما بیا‌ ارزش‌ نداره‌ ریسک کنی‌ جونت‌ مهمتر 

با هواپیما هم‌ با ماسک و دستکش‌ و ژل

حتما با هواپیما بیا‌ ارزش‌ نداره‌ ریسک کنی‌ جونت‌ مهمتر  با هواپیما هم‌ با ماسک و دستکش‌ و ژل

اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما فک کنم موظفن همه ماسک بزنن

اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما ف ...

به‌ نظر من‌ بهتره‌،  هواپیما  

ماسک هم‌ همه میزنن

اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما ف ...

پرواز ها الان خیلی شلوغ نیست  اگه کسی کنارت بود میتونی از مهماندار بخوای  جاتو عوض کنه

تو پرواز هم همه ماسک دارن

بهرحال حدود یک ساعت تو راه بودن بهتر از ۷- ۸ ساعت تو اتوبوسه.

اتوبوس وقت وقتش یجوری انگار کثیف

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊