75asalll مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1035 عنوان ینظرتون هوایی برم؟ 79 بازدید | 10 پست نگین کروناهست واینا اگه مجبورنبودم نمیرفتم.یه مسافرت ضروری پیش اومده ک باید برم.نمیخوام زیادهزینه کنم باهواپیما بزم.بنظرتون تواتوبوس تک صندلی بگیرم ماسک داشته باشم کل مسیر اتفاقی نمیفته؟ 1399/03/29 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 کجا میخوای بری میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 بهرحال محیط بسته ش و بدون تهویههواپیما هم زودتر میرسی هم تصفیه هوا داره خیلی بهترهکمتر در معرض خطره فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
75asalll مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1035 بهرحال محیط بسته ش و بدون تهویه هواپیما هم زودتر میرسی هم تصفیه هوا داره خیلی بهتره کمتر در معرض خ ... پس هوایی برم
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تهران با هواپیما بیا بهتره با ماسک و دستکش و ژل، از کجا میایی، من احتمالا یکشنبه برم مشهد ولی جرات ندارم زمینی با هواپیما میرم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
75asalll مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1035 با هواپیما بیا بهتره با ماسک و دستکش و ژل، از کجا میایی، من احتمالا یکشنبه ... تبریز.
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تبریز. حتما با هواپیما بیا ارزش نداره ریسک کنی جونت مهمتر با هواپیما هم با ماسک و دستکش و ژل میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
75asalll مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1035 حتما با هواپیما بیا ارزش نداره ریسک کنی جونت مهمتر با هواپیما هم با ماسک و دستکش و ژل اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما فک کنم موظفن همه ماسک بزنن
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما ف ... به نظر من بهتره، هواپیما ماسک هم همه میزنن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 اخه تو هواپیما یک درمیون نمیشینن .همه کنار همن.بنظرتون ماسک داشته باشم خطری نداره؟اابته نو هواپیما ف ... پرواز ها الان خیلی شلوغ نیست اگه کسی کنارت بود میتونی از مهماندار بخوای جاتو عوض کنهتو پرواز هم همه ماسک دارنبهرحال حدود یک ساعت تو راه بودن بهتر از ۷- ۸ ساعت تو اتوبوسه.اتوبوس وقت وقتش یجوری انگار کثیف فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊