2777
2789

دوستان الان داشتم سایت یکی از استاد های دانشگاه شهید بهشتی رو میخوندم. نوشته بود خوردن روزانه ۱ الی ۲ لیوان عرق رازیانه ، سینه های بزرگ رو متعادل، سینه های کوچک رو بزرگ میکنه. اگر جواب گرفتین از این روش من و هم دعا کنید🌺 روز بخیر

دلخوش به دنیای خویشم☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش تشخیص میده هرکی بزرگه باید کوچیک بشه و برعکس؟؟؟😕😕😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

عرق رازیانه چه جوری میفهمه کدوم بزرگه کدوم کوچیک😂نکنه یهو اشتباه کنه بزرگه رو بزرگتر کنه کوچیکه رو کوچیکتر 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

رازیانه کیست سینه میاره بدون تجویز نباید مصرف بشه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞