دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تورو خدا تو خونه بمونید جایی نرید دوست داداشمم خانوادگی گرفته بودن خوب شدن امیدوارم شماهم خوبی شین🤒😕
بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم
دوستان خواهشن خواهشن دوره ی انتقال رو جدی بگیرید خود بیماری ۱۴ روز دوره داره بعد خوب شدن هم ۱۴ روز ناقل هستین خواهش میکنم رعایت کنید مردم گناه دارن شاید یه بچه مبتلا بشه شاید یه فرد پیر مبتلا بشه گناه دارن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔