2777
2789

آزمایش دادی؟

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آزمایش بده ، رایگانه

نه بابا کجا رایگانه

ما که پول میگیریم

صبر کن چند روز اگر علایمت بیشتر شد برو

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

تورو خدا تو خونه بمونید جایی نرید دوست داداشمم خانوادگی گرفته بودن خوب شدن امیدوارم شماهم خوبی شین🤒😕

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
نه بابا کجا رایگانه ما که پول میگیریم صبر کن چند روز اگر علایمت بیشتر شد برو

من یه هفتس حس بویایی چشایی ندارم و سرفه دارم.  دکتر ازم ازمایش خونcrp  گرفت گف چیزی نیس ولی خیلی بیحالم

💖💞Turk girl 💞🤘💖

دوستان خواهشن خواهشن  دوره ی انتقال رو جدی بگیرید  خود بیماری ۱۴ روز دوره داره بعد خوب شدن هم ۱۴ روز ناقل هستین خواهش میکنم رعایت کنید ‌ مردم گناه دارن شاید یه بچه مبتلا بشه شاید یه فرد پیر مبتلا بشه  گناه دارن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna