2777
2789

من تو یه ساختمون نیستیم ولی پنج دقیقه فاصلمونه 

نه دوماه یه بار میرم نیم ساعت میشینم برمیگردم 

اینم باید زنگ زده باشن دعوت کنن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

ما دوتا عروس داریم طبقه بالا 

سالی دوسه بار بیشتر نمیبینمیشون مگر تولدی چیزی باشه یا مهمونی 

😊

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبقه پایینشونیم برا غذا جمعه ها نهار همیشه دعوت میکنه میریم .همونم از نظرم زیاده گاهی من چیز جدیدی درست میکنم میفرستم گاهی اونا ...

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

من طبقه بالاي مادر شوهرم هستم غذا درست ميكنه ميريم ميخوريم برميگرديم خونه يه وقتاي هم ميارم خونه خودم ميخورم در كل راحتم 😂😁

💜عضو تاپیک رژیم طلایی مادران💜وزن قبلی٧٩وزن فعلی ٧٠  ۶۰😍 💜                              عضو گروه تغییر♀️❤️
ما دوتا عروس داریم طبقه بالا  سالی دوسه بار بیشتر نمیبینمیشون مگر تولدی چیزی باشه یا مهمونی&nb ...

خوشبحال شما و اونا

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من تو یه ساختمون نیستیم ولی پنج دقیقه فاصلمونه  نه دوماه یه بار میرم نیم ساعت میشینم برمیگردم& ...

یعنی زنگ میزنه بیاوقتی میری براشام یاناهارنمیمونی؟

همش برانیم ساعت رنگ میزنن🤔

بعد گله نمیکنن چرایه سر بما نمیزنی؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
طبقه پایینشونیم برا غذا جمعه ها نهار همیشه دعوت میکنه میریم .همونم از نظرم زیاده گاهی من چیز جدیدی د ...

خوبه اینجوری

من همش میگم نکنه هرچی درس کنم باید ببرم براشون یا چیزی بخرم و اینا

ناراحت نمیشن؟؟؟من میترسم دیر ب دیر برم ناراحت شن

عادت کردن جا افتاده 

به نظرم زود به زود بری 

خودت ناراحت میشی و این مهمترین چیزه که خودت ناراحت نباشی از رابطه 

من کلا اینجور رفتار کردم 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

من با اونام اگر غذایی درست کنم که خیلی عالی باشه حتما براشون میبرم خودمم روزی حداقل یه سر کوچیک میزنم یه چایی نوهار یا صبونه تا برگشتن شوهرم میرم بالا اگر شوهرم رفت دوباره باهاش میرم نرفتم که هیچ رابطمونم خداروشکر خوبه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

مامانم اینا باعروسمون یساله زندگی میکنن واحداشون جداست اونا پایین هستن در روز چنماه یبار شاید بیاد

بیشترشبها هفته ای یکی دوشب با داداشم میاد اما داداشم هرروز ی ۱۰ دیقه ای میاد سرمیزنه میره

دوباربیشتر مامانم اینارو برا غذا دعوت نکرده منو یبار داداش کوچیکمو اصلا دعوت نکرده

غذایی ام براخودشون بپزن اصلاااا تعارف نمیزنن تاحالا یبارم پیش نیومده

فعلا همین ها یادم بود اما اصلا دوست نداریم اینجا زندگی کنن بدلیل پاره ای از مشکلات😂😛

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣