2777
2789
عنوان

آشپزای سایت سوال درباره کو کو سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست
تابه‌ات نچسب باشه بهتره  بعد اگر دوطرفه نداری یک طرفش که پخت برش بزن از بالا البته اروم بزنی ک ...

شما آرد نمیزنی نمیچسبه؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقدار موادشو ببین

اره همشو مرحله به مرحله گفته اندازه موادم گفته.دستت درد نکنه عزیزم  

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
کلا باید شل باشه دیگه درسته؟

اره زیاد سفت باشه ارد زیادی بزنی وقتی پخته میشه عین پلاستیک سفت میشه 

مثل کوکو یا کتلت که درست میکنی چطوری

حالا میتونی تو دستت گرد کنی یا قالب بزنی یک طرفش سرخ شد برش گردون

اره زیاد سفت باشه ارد زیادی بزنی وقتی پخته میشه عین پلاستیک سفت میشه  مثل کوکو یا کتلت که درست ...

دوست دارم قالبش بزرگ باشه.همین سایت که گفتی کامل گفته.

اره زیاد سفت باشه ارد زیادی بزنی وقتی پخته میشه عین پلاستیک سفت میشه  مثل کوکو یا کتلت که درست ...

مرسی گلم  

۲نفریم.آخه شکموییم دوتامون.همشو میخوریم.    گردو و زرشک چی؟اونو چقدر بزارم؟

گردو دو تا قاشق سر پر زرش هم بستگی به سلیقه شما داره من برا این مقدار  دو تا قاشق میریزم همسرم باشه نمیریزم دوست نداره

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
وای چه خبره ۶قاشق اونوقت برشته نمیشه وسفت میشه ...من واسه یه تابه ی متوسط یه قاشق فقط ارد میزنم

گفتم ۶ عدد تخم مرغ و یک قاشق ارد درست فکر کنم نخوندید 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
گفتم ۶ عدد تخم مرغ و یک قاشق ارد درست فکر کنم نخوندید 

اهان 😄نوشتی ۶عدد یه قاشق پر....دیگه تخم مرغ رو ننوشتی منم اونجوری خوندم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍