2777
2789

۵روز دیگه سزارین دارم بیمارستان خصوصی همراهم شوهرم هس کسی ندارم  !ازتجربیاتون بگین چیکار کنم ؟؟

خواهشا هرچی میدونین بگین

خوراکی چی لازمه؟ 

خوش به حالت که بیمارستان خصوصی سزارین میشی

من شرایط تورو داشتم اصلا استرس نداشتم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفترچه تامین اجتماعی داری؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

همراه شوهر که نمیشه بخش زنان

تازه مگه بچه داری بلده؟! هی باید تا صبح ببره بشورع بچه رو و کمک کنه شیرش بدی و بتو برسه و لباس بچه عوض کنه۰۰۰

دوستی کسی نداری

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

استرس نداشته باش

تا میتونی استراحت کن

از ذوق بچه هی پانشی دولا بشینی که بعدا میفهمی باخودت چه کردی

چندساعت بعدازعمل باید پاشی راه بری اگه نتونستی بشین یکم دیگه امتحان کن

بچه که بعداز عمل میارن پیشت تو هوشیاری کامل میشه سعی کن با کمک شوهرت شیرش بدی که اگه بخوابه دیر بیدارمیشه

مراقب خودت باش به سلامتی انشاءالله