2777
2789
عنوان

مامانای باردار تو رو خدا بیاین

95 بازدید | 13 پست

طول سرویکسم تو انومالی 32 بوده کمه یا خوبه برای شما چند بوده و اندازش تا چند باشه استراحت مطلق میدن خیلی نگرانم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
اره نرماله
2
25%
لب مرزه
2
25%
باید استراحت کنی
4
50%
      تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

مال من سی و یک بود تو آنومالی دکتر گفت نرماله و خوبه استراحت هم نداد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰که مرز خطره

تو سر بچمم کیست شبکه کوروئد مشاهده شد خیلی حالم بده

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
باید استراحت کنی عزیزم قبل آنومالی چطور بود؟؟

تو ان تی 36 بود

مال من سی و یک بود تو آنومالی دکتر گفت نرماله و خوبه استراحت هم نداد

ولی من انقباضم دارم

این کیستی ک میگی تو سربچت بوده خطرناکه؟ فک کنم باید آمینوسنتز انجام بدی درسته؟؟

نمیدونم مجبورم تا شنبه صبر کنم ولی دکتر سونو گفت ماه بعد رفع میشه

نمیدونم مجبورم تا شنبه صبر کنم ولی دکتر سونو گفت ماه بعد رفع میشه

انشاءالله ک رفع میشه عزیزم نگران نباش

فعلا استراحت کن و کارسنگین نکن بعد بروپیش دکترت ببین چی میگ

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

انشاءالله ک رفع میشه عزیزم نگران نباش فعلا استراحت کن و کارسنگین نکن بعد بروپیش دکترت ببین چی میگ

چرا کسی توتاپیکم نمیاد 

انشاءالله ک رفع میشه عزیزم نگران نباش فعلا استراحت کن و کارسنگین نکن بعد بروپیش دکترت ببین چی میگ

انشالله ممنون ک وقت گذاشتی

چرا کسی توتاپیکم نمیاد 

نمیدونم والا😂

بعضیا حوصله ندارن تو اینجورتاپیکا بیان

تاپیکای جنجالیو دوست دارم 

حالا اگ موضوع تاپیکت خیانت یا دوس پسر و اینا بود پربازدید میشد😂

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...