2777
2789
عنوان

سیب ممنوعه

659 بازدید | 23 پست

دوستان شنیدم که کریم پیش شاهیکا شروع به کار میکنه و شاهیکا عاشقش میشه😝

بعد اینکه کریم با نقشه قبلی اومده تو شرکت کار کنه چون میدونه که سهام هالیت دوباره با ارزش شده میخواد اعتماد هالیت رو بدست بیاره تا وقتی هالیت دوباره تو شرکت سهامدار شد ازش دزدی کنه و پولاشو بالا بکشه😒

کی میدونه کریم لو میره یا نه؟ ایا هالیت دوباره فقیر میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم باز فقیر میشه😢کریم الدنگ😒

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

شایدم پیری هالیت ک نشون داد تو توهمات ییلدیز بوده😂

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
خداییی تو این فیلم فقط ییلدیز لامصب خیلی خوشگله  قبول دارید؟؟ من تو کفشم واقعا

تو کف یلدیزی؟

😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره بخدا اینقد که همه چیز تو این فیلما دیدیم هیچی باورمون نمیشه

اگه باز بخواد خیانت کنه حقشه فقیر شه🤨

اخه زن نداره به کی خیانت کنه؟؟😂

خخخخ راستم میگیا😂شاید دوباره با ییلدیز ازدواج کرد😁شایدم با زن همسایه صدقی😂😂😂😂