2777
2789

دو ماهه ک خیلی خیلی سرد شدیم باهم 

قبلش اگ بحثی یا چیزی میشد زود تموم میشد 

نمیدونم من مریضم و زیادی حساس شدم یا اینکه این حسا واقعیت داره

یک ماه پیش من تقریبا یک هفته رفتم پیش مادرم 

وقتی برگشتم خونم یه حس بدی به خونه داشتم 

یه چیزهایی هم منو به شک انداخت ولی اون آقا منکر شد

من زمان بارداری خیلی زیاد افسرده شدم و همیشه احساس میکردم بهم خیانت میکنه و برای همین خیلی اینو بهش گفتم 

اما الان وقتی بهش میگم خیانت میکنی و.... میگه اره به تو ربطی نداره تو هیچ غلطی نمیتونی بکنی

واقعا خسته شدم هرشب بیاد خونه و هر چی تو دهنشه بهم بگه و من نتونم دفاعی از خودم بکنم اگ بخوام بگم یا کتک میخورم یا وسایلا رو تو سرم خورد میکنه 

خانواده م از دورن هیچ کس رو اینجا ندارم 

الانم اینقد گرفتاری و بدبختی دارن ک نمیخوام غم و غصه منم اضافه بشه 

راستش من خیلی دوسش دارم ولی حس میکنم اون دوستم نداره

من یه دختر کوچیک دارم 

من نگرانم ک تمام زندگیم از هم بپاشه 

گرمیجات زیاد بخور

درمان افسردگیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باید از تغییر خودت شروع کنی

نشستن و زانوی غم بغل کردن کاری از پیش نمیبره

معمولا اونایی که بهشون تهمت زده میشه، عصبی میشن

توکل کن به خدا و تغییر رو آغاز کن. میبینی که همسرت هم تغییر میکنه

اگه تلگرام داری یه کانال خوب بهت معرفی کنم

اگر احساس میکنیم که همسرمان خیانت کرده، در قدم اول ” نباید هیجانی و احساسی رفتار کنیم! ” چرا که اگر کنترل خود را از دست بدهیم و خشم خود را بروز دهیم، ممکن است تصمیم گیری های آنی عواقب غیر قابل جبرانی را برایمان به همراه داشته باشند.

در قدم دوم و قبل از قضاوت و هر تصمیم عجولانه ای، باید چالش های ذهنی مان را با یک مشاور متخصص و با تجربه، مطرح نماییم تا بصورت کاملا علمی و تخصصی، مورد بررسی قرار گیرند. در غیر اینصورت ممکن است که این مساله به یک مشکل غیر قابل جبران تبدیل شده و در خیلی از موارد با استفاده از راهکارهای غلط، منجر به جدایی و از هم پاشیدگی بنیان خانواده مان شود

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
مطمئتی از خیانتش یا این که چون خساس شده بودی گیر الکی میدادی؟

راستش یه چیزایی ازش دیدم ک از نظر من  ادما هرزه اینکارا رو میکنن

مثلا اینکه زیادی با خانوما گرم میگیره بعد میگه به خاطر کارمه

عزیزم باید از تغییر خودت شروع کنی نشستن و زانوی غم بغل کردن کاری از پیش نمیبره معمولا اونایی که به ...

درست میگی عزیزم... ولی اینقدر تنهاو بی دفاع شدم ک از همه چی میترسم

خودمم میدونم یه ادم رو نمیشه با چنگ و دندون نگه داشت ولی نمیفهمم چرا اینطوری میکنم 

اره تلگرام دارم

عزیزم شاید حدست درست باشه و شاید غلط اما چیزی که مشخصه اینه که  افسردگی اوضاتو بدتر می کنه .ی ف ...

دقیقا مشکل منم همین جاس نمیدونم چیکار کنم... 

شوهرم خیلی خوب بود خیلی... 

ولی الان خیلی عوض شده سرد و بی احساس طور ک الان من به همه اونایی ک میریم خونشون حسادتم میشه 

و اینا داره داغونم میکنه

چون یه روزی همین ادما حسادت مارو میکردن

من میگم شاید کسی دیگ ای تو زندگیش هست ک دیگ توجهی به من نداره و من واسش اضافیم

درست میگی عزیزم... ولی اینقدر تنهاو بی دفاع شدم ک از همه چی میترسم خودمم میدونم یه ادم رو نمیشه با ...

درکت میکنم

منم اینطوری شده بودم. اما شک نداشتم بهش

دغدعه ام این بود که نکنه دوستم نداره

هرچی بیشتر به زبون بیاری، بیشتر فاصله میگیری

اول از یه تغيیر تو ظاهرت شروع کن، موهاتو کوتاه کن یا رنگ کن یا یه چیزی که به چشم بیاد

لباس تو خونه ای جدید بگیر و آرایش کن

نه بخاطر همسرت، به خاطر دل خودت

تو آینه خودتو ببین و عاشق خودت شو از بس که جذابی

تو پیامها هست گرمی بخور، عرق رازیانه بخور

تو خونه گلاب اسپری کن

https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ

درکت میکنم منم اینطوری شده بودم. اما شک نداشتم بهش دغدعه ام این بود که نکنه دوستم نداره هرچی بیشت ...

باشه مرسی عزیزم... انشالله هیچ وقت همچین غم و غصه هایی نداشته باشی 

راستش یه چیزایی ازش دیدم ک از نظر من  ادما هرزه اینکارا رو میکنن مثلا اینکه زیادی با خانوما ...

گرم گرفتنش اگه به شوخی فجیع و ... ختم نمیشه اگر در حضور تو هست، مشارکت کن. یه جمع فان درست میشه. بعدا تو خلوت بهش بگو چقدر خوبه که شوهرم خوشحاله و یه چیزی که خوشش بیاد و ذوق کنه بگو

آخرم بگو چقدر عالی میشه همیشه منو تو و دخترمون یه جمع باحال و گرم با هم داشته باشیم

شاید اوایل سخت بگذره بهت، ولی همونطور که به مرور زمان اوضاع خراب شده، به مرور زمان درست میشه