2777
2789

تو بارداریم تو سونو گفت که کلیه چپ دخترم فولنس داره بعد تولدم ۱۵ روزگیش بردم سونو گفت هنوز فولنس داره و رفع نشده دکترشم برای اطمینان گفت از کلیه و مثانه عکس رنگی بگیریم خلاصه چشمتون روز بد نبینه الهی 

پریروز دختر کوچولومو ۴۷ روزه هست بردیم عکس رنگی فرستادن پیش یه ماما سونداژ کنه برای ماده حاجب اونم کلی تلاش کرد نتونس سوندو وارد مثانه اش کنه دخترم طفلی جیغ میکشید گفتم ولش کنید اگه نمیشه تو رو خدا ماماهه گفت آره مجرای ادراریش جسبندگس داره اونه در واقع خط واژنش هنوز باز نشده برین متخصص اطفالش برلش پماد بنویسه باز بشه بعدا بیایین خلاصه متخصصش هم نگاه کرد گفت اره داروی استرومارین هورمون استروژنه داد خبگلاصه اومدم سه بار اینا اونو زدم حالا طفلی  از دیروز از صبح داره زور میزنه جیش کردنی و پی پی کردنی قبلا کولیک داشت دارو میخورد صبحهه از ۶ صبخ تا ۱۰ صبح طول میکشید بعدش خوب میشد از دیروز از صبح تا شب بچم زور زده و جیغ کشیده قبل جیش کلی زور زده بخصوص 

حالا هی خودمو لعنت کردم چرا بردم اصلا عکس رنگی گه بخواد یه درد دیگم اضاف بشه روش خدایا منو ببخش تنها کار که کردم پماد استرومارنو قط کردم گفتم بلکه ازونه ولی شوهرم میگه جای زخمی هست که احتمالا زنه نتونستخ سوندو به زور وارد کنه ایجاد شده 

تو رو خدا دعا کنید بچم خوب بشه عفونت نکنه یه وقت حیششو نگه میداره از ترسش 

دستی دستی بچمو مشگلدار کردم

عزیزم انقدر خودتو سرزنش نکن تو میخواستی کوچولوت خوب بشه پس نباید خودتو اذیت کنی

حتما خوب میشه عزیزم نگران نباش

حسم میگه که کوچولوت به زودی زود خوب میشه

نگران نباش عزیزم

براش دعا میکنم صلوات بفرست عزیزم

حتما خوب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.