2777
2789

من تو اقدامم . نه عفونت دارم نه تنبلی تخمدان . همیشه منظم بوده پری هام و دو روز اول پری لکه بینی داشتم

از اول موعدم تا الان که روز پنجم پریودیم همش دارم لک قهوه ای می بینم .. بی بی چک هم نذاشتم 

شما میدونید چیه علتش یه کم نگرانم . به تعطیلات هم خوردیم دکتر نمیشه رفت این دو روز 

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...

منم یبار تو اقدام این شکلی شدم دکتر گفت عادی 

ولی برای بعضیا می تونه لکه لانه گزینی باشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی قهوه ای یعنی میخوای پری بشی منم همینطوریم اگه بارداربودی لکه قهوه ای نداشتی چون لکه قهوه ای همون خون هس که مونده رنگش اینطوری شده 

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
منم یبار تو اقدام این شکلی شدم دکتر گفت عادی  ولی برای بعضیا می تونه لکه لانه گزینی باشه

از چه نظر عادیه؟ چون تو اقدام هستیم عادیه؟

از چه نظر عادیه؟ چون تو اقدام هستیم عادیه؟

آره عزیزم برای من ک عادی بود ماه بعدش مثل قبل خون ریزی داشتم حتی یادم برای من 3 روز بود لکه بینیم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ده روز اول بارداری لکه‌بینی داشتم که شیاف میزدم بی بی چک بزن خیالت راحت بشه

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت منم میترسم لانه گزینی باشع ولی 5 روز فکر میکردم زیاده

آره عزیزم برای من ک عادی بود ماه بعدش مثل قبل خون ریزی داشتم حتی یادم برای من 3 روز بود لکه بینیم&nb ...

سه روز آره طبیعیه ولی 5 روز نگرانم کرده 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت منم میترسم لانه گزینی باشع ولی 5 روز فکر میکردم زیاده

خونریزیه لانه گزینی اگه قرمزم نباشه صورتیه نه دیگه قهوه ای

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏