2777
2789
عنوان

بی نهایت

114 بازدید | 4 پست

سلام. هر شب تو دفترم مینویسم امروز اینجا. خدا جون امروز روز خوبی بود.بازم یادم رفت بودنتو و ارامشم به هم خورد. خدا جون شرمنده ام ک گاهی یادم میره هستی. حالم خراب میشه بعد یادم میاد تو رو فراموش کردم. چطور ممکنه ی نفر همیشه ارامششو از یجا داشته باشه ولی باز یادش بره؟ چطور ممکنه حالش ک خراب شد یادش بیاد ک حال خرابش بخاطر فراموش کردن توعه؟ خدا جونم خدای بی نظیرم میدونی مثل چی میمونه؟ مثل این میمونه هر روز وقتی گشنت میشه میری فلان جا غذا میخوری هم ادرس اونجا رو داری هم هر وقت بخوای بازه هم پولشو داری هم راه رسیدن بهشو میدونی ولی از گشنگی  گریه میکنی و یادت نمیاد میتونی بری اونجا و گرسنیتو بر طرف کنی!!!عجیب نیست؟

خدای بزرگم من شرمندتم از اینکه این همه علامت جلوم گراشتی ک یادت بیوفتم ولی نمیبینم  چون تو چیزایی ک نباید غرقم. خدای بینهایتم،خدای جانم میدونی چقد شرم میکنم وقتی میبینم هر طرف نگاه میکنم یه چیزی هست ک نو رو نشونم میده ولی من دارم ب این فکر میکنم چی ب شوهرم بگم ک و چجوری باهاش دعوا کنم یا حرف بزنم ک فلان مشکلم حل بشه و یادم میره تو هستی؟

یادم میره تو فقط کافی هستی برای خواستن؟

میدونی چ حالی میشم وقتی میبینم حالم از بحث خرابه و میام سراغ دفترم و برات مینویسم و همون موقع یهو ی چیزی باعث‌میشه حل بشه اون جریان چقدر خجالت میکشم ک بادم رفته بودی و حالا ک حالم بده باد تو افتادم؟

خدایا تو چقدر بزرگی. چطور وقتی من تو رو دارم ب اون بزرگی پشت خودم از کسی بترسم؟ چطور نگران چیزی باشم وقتی ی قدرت بی انتها  دارم ک پشتمه و همه چیزی رو مطابق میلم اگه ازش بخوام بهم میده. میدونم از این بدت میاد ک بهت شک کنم 

میدونم اگه ذره ای بهت شک کنم انگار یادم رفته اون قدرت بزرگو و شک کردم ک تو نیرومد ترینی و چرا من باید غصه ای بخورم و نگرانی داشته باشم وقتی تو برام همه رو حل میکنی؟بدون ذره ای درد و ناراحتی.ک حتی اگر این درد و ناراحتی هم داشته باشه میپذیرم چون میدونم چیزایی مونده ک یاد بگیرم و بهم یاد میدی ک این بهترینه برام و تو بهترین رو سر راهم قرار میدی. و بی شک پشت اون درد پر از ارامشه. خدایا شرمنده ام اگه به بزرگیت شک میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت ممنونم ک توی زندگیم هستی. ازت ممنونم ک اینقدر نشونه برام گراشتی ک یادم نره هستی. ازت ممنونم ک بودنت بهم ارامش میده ک تمام دردامو به دوش تو میندازم و تو بهترینو سر راهم میذاری. خدا ی عزیزم هیچ وقت تنهام نذار هیچ وقت رهام نکن هیچ وقت دستمو ول نکن. میگن اگه بنده ای عاشق خدا بشه خداذهم عاشقش میشه. خدا جون من عاشقتم تو هم عاشقم باش. خدای عزیزم من مثل یه گدا  ازت چیزی نمیخوام. چون اگه گدا بیاد دم در خونه ی بزرگی بهش اندازه ی گداییش میدن. من پرتوقعم و زیاد ازت میخوام من اندازه ی کرم و بی نهایتت میخوام. تو کرمتو ب من نشون بده. بزرگیتو ب من نشون بده ک میدونم بی نهایته و منو تو بینهایت خودت غرق میکنی چون نمیتونی کسی رو ارد کنی مگر اینکه ب صلاحش نباشه

خدایا شکر میکنم ک هستی و پشتمی و هیچ کس توانایی مقابله باهامو نداره چون من قدرتی دارم ک کسی نداره چون قدرتی پشت منه ک با تمام وجودم درکش میکنم. خدای بزرگم با اتفاقات خوب منو یاد خودت بنداز. با زیباییات منو یاد خودت بنداز. با لذتایی ک بهم میدی منو یاد خودت بنداز. با هر چیزی ک شادم میکنه منو یاد خودت بنداز. خدایا عاشقتم  از ته قلبم عاشقم باش .

بنده ی فراموشکار و خودخواهت❤️