2777
2789
عنوان

حرف مردم

175 بازدید | 21 پست

بچه ها چقدر حرف مردم واستون مهمه؟؟! چیکار کنیم برامون بی اهمیت بشه..⁦☹️⁩⁦☹️⁩من نمی‌دونم چرا واسم مهم شده مجرد بودم بیخیال بودما اما از وقتی متاهل شدم واسم مهم شده...همش حرفهای بی اساس اطرافیان آزارم میده

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎

من ب چپمم نیس ولی شوهرم خیلی اهمیت میده کلا از هیچی لذت نمیبره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی واسم مهم شده...چطور بیخیال میشی!؟

اصلا ب کسی فک نمیکنم ک ناراحتم کنن ی چیزی بگن میخندم اگه حساس باشی واقعا سخته زندگی اگه ببینن برات مهم نیس کسی جرئت نمیکنه پشت سرت بحرفه اولش تظاهر کن ک مهم نیس بعدا عادت میکنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃